XXIII Trobada d’Entitats de Martorell. Homenatge a la JOSEFINA CORTADELLA

Ahir divendres, 5 d’octubre, va tenir lloc al teatre El Progrés la XXIII Trobada d’Entitats.

 

Com cada any, les Entitats de Martorell, ens vam aplegar a El Progrés per fer homenatge a totes aquelles persones que inicien o acaben la seva activitat i participació en cadascuna de les moltes Entitats que mouen el nostre poble.

L’acte el va presentar l’Assumpta Mera, que va anar anomenant tots els martorellencs i martorellenques que per la festa del Roser  se’ls homenatjava. Entre aquestes persones, tres membres de la nostra ONG van pujar a l’escenari. La Pilar Voltà com a nova membre de la Junta, l’Àngels Cardona que passa de ser vicepresident a vocal i l’Ivette Valls que passa de ser vocal a vicepresident.

Durant l’acte, la música del Pere Miró anava marcant els canvis. I també el Titu Cleques feia esment còmic de tots els homenatjats.

La Míriam Riera, Regidora de Cooperació i Participació Ciutadana va obrir l’acte agraint a totes les Entitats la seva tasca de participació en el poble i també va voler destacar entre totes les persones, aquelles que a Martorell treballen per ajudar. Aleshores va tenir lloc l’homenatge a la JOSEFINA CORTADELLA, pels 25 anys de treball missioner a Angola des de la guerra. Tan la Miriam Riera, com el Lluís Esteve Regidor de Serveis Urbans, després van voler felicitar i valorar la gran tasca que la Josefina ha fet durant tots aquests anys a l’orfenat de Kudielela, a l’escola i el Centre de Salut de Vila Matilde.

La Josefina va pujar  a l’escenari entre els aplaudiments de tot el públic de El Progrés posat dret, i va rebre de mans de l’alcalde de Martorell,  Xavier Fonollosa, de la Míriam Riera i del lluís Esteve, una placa commemorativa de l’acte, una fotografia d’Angola amb els nens i una planta.

 

La Josefina Cortadella, molt emocionada va adreçar unes paraules al públic i sobretot va agrair tothom la Solidaritat del poble de Martorell.

L’acte va acabar amb les paraules d’agraïment del nostre alcalde a totes les entitats del poble fent esment especial a l’ONG Mans Mercedàries i la felicitació i homenatge a la Josefina Cortadella.

Tots junt vam poder acabar la XXIII Trobada d’Entitats fent un deliciós sopar fred a la pista del teatre El Progrés amb la música de Wax & Bogiee.

Va ser un acte especialment emotiu per l’homenatge a la Josefina Cortadella.

Vídeo homenatge Josefina 1

Vídeo homenatge Josefina 2

No Comments

Post a Comment

Translate »