Xerrades MOÇAMBIC’19 a ZARAGOZA

Ahir diumenge 24 de novembre i avui dilluns 25, l’ONG Mans Mercedàries ha fet les xerrades del 25è Camp de Treball MOÇAMBIC 19 a Zaragoza.

 Ahir, vam fer la primera xerrada per a totes les religioses de les diferents comunitats de les Mercedàries de Zaragoza. Van estar molt contentes de poder veure com estava Katembe, Beira i N’Kondedzi, perquè tres d’aquestes mercedàries havien estat missioneres a Moçambic durant molts anys,  la Carmen Acín, la Mercedes Jiménez  i la Pilar Tejero.

Tot seguit vam fer la xerrada per a socis, padrins, col·laboradors i  antigues alumnes a la sala d’actes de l’escola «Nuestra Señora de la Merced» de  Zaragoza. Quan va acabar la xerrada vam aprofitar per agrair a la Teresa Martínez per les sabates que de Merkal Calzados Zaragoza va enviar a l’ONG i que nosaltres vam poder repartir per tot Moçambic aquest estiu. També vam agrair a la Isabel Solano i la Carmen Santaliestra la seva gran col·laboració amb el Concert Solidari que van fer a l’Església de Sant Antoni de Pàdua per la campanya Ajudem Moçambic . I a la Carmen Santaliestra també li vam donar les gràcies per les seves «Poesillas» Solidàries, llibre que van rebre cadascuna de es nenes del Lar Tiberíades de Katembe.

A la xerrada de diumenge també va venir la Maria Joao, una de les nenes del Lar Tiberíades que ara viu a Cuarte de Huerva amb la seva família.

Avui dilluns hem estat rebuts amb cançons de Benvinguda pels alumnes de primer, segon i tercer dirigits per la seva professora Núria Santaliestra, i hem fet les xerrades a tota l’escola «Nuestra Señora de la Merced» des dels més petits de P3 fins els més grans de 4t d’ESO. També hem aprofitat per agrair a tots els alumnes, professors i equip directiu de l’escola el seu esforç solidari en la campanya Ajudem Moçambic.

A la xerrada dels alumnes de l’ESO, la Carmen Acín ha dirigit unes paraules a tots els alumnes explicant la importància de les Missions a l’Àfrica.

El professor Daniel López, autor i il·lustrador de llibres infantils ens ha regalat uns quants exemplars del seu llibre «El hilo de Arianna» per poder-los vendre i fer una recollida solidària per Kenya.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem agrair la gran Solidaritat i col·laboració de tota l’escola «Nuestra Señora de la Merced» de Zaragoza, dels socis i padrins que tenim allà i de tots els donatius econòmics i materials (roba, medicaments, calçat, llibres…) que hem rebut per portar a Kenya l’estiu vinent.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR!

Àlbum de fotos

No Comments

Post a Comment

Translate »