XERRADES DE KENYA’22 A L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE MARTORELL I BOOK DE FOTOS PER AL CONCERT SOLIDARI PER ANGOLA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a l’Escola Municipal de Música de Martorell per la seva Solidaritat.

Aquesta setmana l’ONG Mans Mercedàries hem fet la Xerrada de Kenya’22 a la Banda i l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Martorell, per agrair la seva Solidaritat amb Àfrica i per ensenyar als/les  alumnes de l’Escola Municipal de Música de Martorell el Projecte ja acabat i inaugurat de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.  

Tots els alumnes han pogut veure com s’havia pogut construir el segon pis i la teulada de l’Escola de Kenya gràcies a la generositat de moltes persones solidàries.

Durant la xerrada han pogut constatar la gran importància de l’Escola per la seguretat dels nens i nenes, per la seva educació i la seva alimentació i tothom ha pogut veure la quantitat de regals que els nens i les nenes d’ Ongata Rongai van poder rebre, perquè els Voluntaris i Voluntàries portaven  els seus equipatges solidaris plens de peluixos, roba, material escolar, pilotes, jocs didàctics, caramels que molta gent solidària havia donat. Tota la canalla van estar molt contents i agraïts de la generositat de tantes persones que havien fet donació de tot aquest material. També van rebre regals les mercedàries Missioneres, tot el professorat i els treballadors  i treballadores de l’Escola.

També s’ha explicat  la gran Inauguració de l’Escola Lutgarda a Ongata Rongai, els parlaments del dia de la inauguració, els agraïments. I han pogut veure les imatges de les plaques de ceràmica d’inauguració.

Després del Vídeo de Kenya’22 hem fet el Book de fotos que servirà per fer el Cartell  del Concert Solidari que un any més ens faran els/les alumnes de l’Escola Municipal de Música el mes d’abril per la Fira de Primavera de Martorell.

Un Cartell Solidari que ens farà un any més  la Laura Soriano, exalumna del Col.legi la Mercè de Martorell i Dissenyadora Gràfica.

Aquest any seran  la Banda i l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música qui ens facin el Concert Solidari per Angola.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a l’Escola Municipal de Música de Martorell per la seva implicació en els Projectes Solidaris de l’ONG Mans Mercedàries.

MOLTES GRÀCIES ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »