Xerrada MOÇAMBIC’19 a la Residència Sant Joan de Déu de Martorell

Avui, 27 de desembre l’ONG Mans Mercedàries hem fet la xerrada MOÇAMBIC’19 a la Residència d’Avis de Sant Joan de Déu de Martorell.

Aquesta tarda més de 70 avis i avies de la residència ha pogut fer un tomb per Moçambic i veure el Projecte que l’ONG Mans Mercedàries va realitzar a Katembe, Beira i N’Kondedzi el passat estiu.

Hem començat l’acta fent un regal a la Mònica Salgado, exalumna de l’escola LA MERCÈ de Martorell, voluntària del Camp de Treball MOÇAMBIC’11 i actualment Coordinadora d’Activitats de les àvies i avis de la Residència.

El públic ha pogut veure les desgràcies que va ocasionar el Cicló Idai i la reconstrucció de cases que es van poder fer a Beira i N’Kondedzi gràcies a l’ajut rebut de molta gent a la nostra Campanya AJUDEM MOÇAMBIC.

La xerrada ha acabat, com sempre, amb el vídeo, on han pogut veure totes les activitats fetes a Katembe amb les nenes del Lar Tiberíades, a Beira amb els laics Mercedaris i a N’Kondedzi amb els antics leprosos i la gent de l’aldea. També han pogut conèixer totes les Mercedàries que treballen i coordinen les Missions de Moçambic.

Les àvies i avis han estat molt contents per la xerrada i han aplaudit molt, sobretot els balls i les cançons del vídeo.

L’ONG Mans Mercedàries hem estat molt contents, un any més, de poder compartir la nostra experiència, durant aquestes festes de Nadal amb els avis i àvies de la Residència, i volem agrair la rebuda que cada any ens fan i aprofitem per felicitar a la Mònica Salgado i tot el personal de la Residència per la seva gran tasca.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR     

No Comments

Post a Comment

Translate »