XERRADA DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES AL COL·LEGI LA MERCÈ DE MARTORELL

Durant el mes d’octubre (DOMUND) i novembre (Escoles Mercedàries) s’han fet les xerrades de l’ONG Mans Mercedàries d’ANGOLA’18 a la nostra Escola de Martorell. Tots els alumnes, des de P3 fins a 2n de Batxillerat, han pogut veure les millores aconseguides a Angola gràcies a tantes Mans Mercedàries que treballen juntes.

Molts dels nostres alumnes s’han pogut reconèixer a la xerrada per les seves tasques solidàries del curs passat, tasques que van realitzar per a aconseguir fons per a la construcció de l’Escola Irma Palacios de Luanda; el Projecte que l’ONG Mans Mercedàries vam començar aquest estiu passat, una escola per a nenes i Alfabetització dela Dona. També molts nens i professors es van poder reconèixer perquè son padrins o padrines de nens de Kudielela.

Des de l’ONG Mans Mercedàrie volem donar les gràcies a tots els alumnes de la nostra Escola de Martorell per la seva solidaritat, així com també volem agrair a totes les famílies i professors del nostre Centre que han pogut col·laborar en el nostre Projecte d’Angola, aquest any de la celebració dels 2O ANYS DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES.

Tots som part de la família KUDIELELA.

Álbum de fotos

No Comments

Post a Comment

Translate »