XERRADA DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES AL CAU DE MARTORELL

Avui dissabte 27 de març, l’ONG Mans Mercedàries hem fet  una  xerrada al Cau de Martorell per tal d’explicar els orígens de l’ONG i també per donar a conèixer alguns dels Projectes i Camps de Treball de la nostra ONG .

Com tots sabem, l’Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII, el Cau de Martorell,  és una entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre que ofereix als nens i joves l’aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta. Fundat el 1962, forma part del moviment de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya. Aquesta tasca es desenvolupa amb els dissabtes, les sortides, les activitats d’estiu (campaments, rutes o camps de treball) i altres activitats relacionades amb l’agrupament.

 El Cau fomenta l’esperit de servei i forma persones implicades en la societat, responsables de les seves accions, amb un compromís personal, interessat pel medi ambient i sobretot crítics.

Els joves Caps i Quel·les que organitzen aquestes activitats són persones compromeses amb la societat i amb la intenció de fer el món una mica millor.

Des del Cau ens van fer la proposta de descoberta de l’ONG Mans Mercedàries per valorar la possibilitat  de col·laborar d’alguna manera amb els nostres Projectes, tal i com van fer amb la «Campanya de recollida d’aliments» per al Banc d’Aliments de Càrites, òrgan de l’Església Catòlica que treballa contra la pobresa i l’exclusió social.

Aquesta tarda aquest grup de joves compromesos a fer el món millor, han pogut conèixer la nostra ONG Mans Mercedàries i fer un tomb per Kenya, Angola i Moçambic. Han pogut veure les grans diferències del nostre primer món respecte Àfrica, han pogut valorar la gran tasca que fan les nostres Mercedàries Missioneres i sobretot han entès que cal ajudar tots aquests nens i nenes d’aquests països tan pobres que no han tingut la sort de tenir tot el què tenen les nenes i nens del nostre primer món.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar el Cau de Martorell per la seva gran tasca en l’educació i per ajudar a créixer canalla i joves en el compromís i la generositat.

També volem aprofitar per donar les gràcies a tot aquest gran equip de gent jove per haver-nos convidat  i per l’interès que han mostrat pels nostres Projectes Solidaris.

Ha estat una tarda de CAU genial.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »