VOTS DE LA IRMÃ ANTONIA

ÀLBUM FOTOS

Avui dia 18 de novembre,  Kudielela s’ha vestit de festa per celebrar els Vots de la irmã Maria Antonia Mauricio Sobrinho.

Com tothom sabeu, la irmã Antonia és angolesa. És infermera i tècnica mèdica, treballa a la farmàcia del  «Posto de Saüde» de la Missió. És qui coordina totes les activitats del Centre de Salut juntament amb la irmã Bibí.

Des de fa dos anys viu a la Comunitat de les Mercedàries Missioneres perquè volia fer una experiència diferent a la de la seva congregació, l’Antònia pertanyia a les Religioses del «Sagrado Coraçao de Jesús». Després d’aquests anys d’experiència mercedària, la irmã Antonia ha volgut fer els vots mercedaris i passarà a ser Mercedària Missionera de Barcelona.

A Kudielela s’ha organitzat  una gran festa, amb Missa solemne que ha oficiat el sr. Bisbe. I després la celebració ha seguit amb un gran dinar per a tots els convidats a la cerimònia de Professió de la irmã Antonia.

Totes les Mercedàries Missioneres de totes les Comunitats Mercedàries d’Angola, eren a la Professió de Vots de la irmãa Antonia per acompanyar-la en aquest moment tan important de la seva «Vida Consagrada». I tots els Kudielela i treballadors de la Missió també eren presents a la gran festa de Vots Solemnes.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem compartir amb tots vosaltres aquestes fotografies que la irmã Lolita ens ha enviat de la gran festa d’avui a Vila Matilde.

I també volem aprofitar per felicitar a la irmã Antonia, per la seva Professió de Vots Mercedaris d’avui.

PARABENS IRMA ANTONIA

ESTAMOS JUNTOS

No Comments

Post a Comment

Translate »