VIU MÉS PER MOÇAMBIC. JORNADA ESPORTIVA SOLIDÀRIA

ÀLBUM DE FOTOS

Avui diumenge dia 2 de juny, de les 9h del matí a les 13h, al Parc de la Sínia, s’ha fet la Jornada Esportiva Solidària de Salut i Fitness, per aconseguir fons per a Moçambic.

El Roger Roijals, exalumne del Col.legi la Mercè de Martorell i director del Centre de Salut i Fitness VIU MÉS, ens va fer la proposta de realitzar una Jornada Esportiva al Parc de la Sínia per aconseguir fons per al Projecte del centre Educatiu «Irma Maria Abella» de Moçambic, i també per recolzar les Beques Universitàries dels 38 joves de les Missions Mercedàries d’arreu del món.

El Roger Roijals des de ben petit que ha participat al 3X3 Solidari del Club de Bàsquet la Mercè Martorell per ajudar els Projectes de l’ONG Mans Mercedàries, ja que ha estat jugador del Club de Bàsquet la Mercè Martorell. Ara que ell dirigeix el seu propi Centre d’Esport, també ha volgut ajudar de manera Solidària Àfrica.

Quan el Roger Roijals ens va fer la proposta, vam estar molt contents i agraïts per la seva generositat i solidaritat.

Avui dia 2 de juny el Parc de la Sínia s’ha omplert d’Esportistes Solidaris/es que han vingut a practicar fitness per ajudar Moçambic. Dins de grans carpes, hi havia tot tipus d’aparells de fitness i preparadors del Centre VIU MÉS, el Roger i l’Alexandra Roijals i l’Enric Ventosa, éren els qui dirigien els/les Esportistes Solidaris/es, en tots els seus exercicis.

Moltes de les persones que habitualment realitzen esport al Centre VIU MÉS, han vingut aquest matí solidari per ajudar Moçambic, i també moltes persones que passejaven per la Sínia, s’han volgut afegir a la Jornada Esportiva Solidària. També han vingut a les Jornades Esportives de Fitness, alumnes, exalumnes i professors  del Col·legi la Mercè de Martorell que han volgut recolzar aquesta Iniciativa Solidària.

L’ Alcalde de Martorell el sr. Xavier Fonollosa i el regidor d’esports, el sr. Gerard Mimó, no han pogut assistir a les Jornades d’Esport Solidari, perquè eren a la final d’un altre Acte Esportiu a Igualada, com tampoc hi ha pogut assistir la nostra Regidora de Cooperació la sra. Àngels Soria per trobar-se de viatge;  però si que han vingut  Regidores i Regidors del nostre Ajuntament de Martorell, que han participat activament del Fitness Solidari, la sra. Rosa Cadenas, el sr. Mario Céspedes, el sr. Jordi Amat i la sra. Remedios Márquez; que han felicitat la gran iniciativa Solidària del Roger Roijals.

També ha assistit a les Jornades de Fitness Solidari la Rosa de MartorellTV, que ha entrevistat el Roger Roijals per donar a conèixer el Fitness SoLidari i a la Montse Torras, que com a membre de l’ONG Mans Mercedàries ha explicat el Projecte del Centre Educatiu «Irma Maria Abella» de Moçambic.

El Ton Toset, com a President de l’ONG Mans Mercedàries ha donat les gràcies al Roger Roijals per aquests iniciativa Esportiva Solidària i li ha regalat una Samarreta de l’ONG Mans Mercedàries dels 25 Anys, i un «Pensador», el símbol d’Àngola. També ha agraït la Participació Solidària de tothom.

També el Roger Roijals ha vogut fer un regal especial a l’ONG Mans Mercedàries per recordar aquesta Jornada de Fitness Solifdari, i ha regalat al Ton Toset i la Montse Torras les samarretes del Gimnàs «Viu Més»amb el logo de l’Entitat Esportiva.

Aquest matí de Salut i Fitness Solidaris, ha estat un èxit. L’ONG Mans Mercedàries també hem posat la parada solidària amb l’artesania donada per la Marisa, cosidora solidària de Molins de Rei i els magnètics d’Àfrica donats pel Xavi i la Sheila, socis i padrins de l’ONG i ex alumnes del col·legi  la Mercè de Martorell.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies al Roger Roijals per la seva Iniciativa Solidària, també volem agrair totes les persones vinculades a VIU MÉS , familiars i amics; que avui han ajudat en totes les activitats esportives. També volem aprofitar per donar les gràcies a l’Ajuntament de Martorell i la Regidoria de Cooperació, que ens han cedit l’espai públic del Parc de la Sínia i tot el material de les carpes i altaveu, per poder realitzar la Jornada de Salut i Fitness Solidària. I agrair una vegada més als Mitjans de Comunicació que ens fan difusió Solidària, a Martorell TV, a Ràdio Martorell i a l’Informador de Martorell.

Moltes gràcies, també, a totes les persones que avui de manera solidària heu vingut a participar de la Jornada  de Salut i Fitness a VIU MÉS.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »