UNA CONSOLA NINTENDO Wii PER ALS KUDIELELA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Mireia i al Sergi Carner Torras, exalumnes del Col·legi la Mercè de Martorell, socis, padrins i instagramers de l’ONG Mans Mercedàries i voluntaris de Kenya; per la donació d’una consola Nintendo Wii amb molts jocs per als Kudielela.

Al Lar Kudielela, els nens tenen un espai de televisió que va ser un projecte de l’ONG Mans Mercedàries i tenen un molt bon aparell de televisió, regal d’una Empresa d’equipacions tècniques de Malanje, que van voler ajudar al Lar Kudielela, per als moments de lleure.

En aquesta televisió, és on cada nit fèiem passi de fotos del dia, i vídeos. El primer que van veure va ser el vídeo del nomenament de la Josefina Cortadella com a Filla Predilecta de Martorell….i tots van aplaudir molt.

En el temps lliure els Kudielela poden mirar vídeos i programes de televisió, però ja feia temps que li demanaven a «Irma» Fina una consola per poder jugar en el seu temps de lleure. Ara amb aquest regal que han fet el Sergi i la Mireia, els Kudielela podran tenir aquest espai de jocs que tant volien.

La Fina els hi portarà la consola i els jocs quan torni cap a Angola el mes de novembre.

MOLTES GRÀCIES SERGI I MIREIA PER AL VOSTRE REGAL

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »