ULLERES SOLIDÀRIES PER A KENYA

L’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la Ivette Valls exalumna del Col·legi la Mercè de Martorell,  sòcia , padrina i Vicepresidenta  de l’ONG Mans Mercedàries,  per la donació d’ulleres graduades per a l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai , i que els voluntaris del 26è Camp de Treball portaran el proper estiu a Kenya.

Ongata Rongai és una zona molt pobra, sense hospitals i sense centres d’oftalmologia, per la qual cosa, totes les persones que necessiten ulleres per poder veure-hi bé  tenen molts problemes, i han d’anar a Nairobi per aconseguir que un oculista els pugui graduar la vista.

Per aquest motiu, les nostres Mercedàries ens van demanar de fer una recollida solidària d’ulleres,  d’aquesta manera quan els voluntaris portin totes les ulleres graduades a Ongata Rongai, la gent del barri podrà mirar de trobar la graduació que necessiti per poder veure-hi bé. Aquest procés de tria d’ulleres, ja ho hem fet altres anys a Angola i a Moçambic.

La nostra Campanya Ulleres Solidàries per a Kenya continua fins el mes de juny, per tant, si algú a casa teniu ulleres que ja no necessiteu, penseu que poden millorar la visió de moltes persones de Kenya.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »