TROBADA D’ENTITATS DE MARTORELL PER LES FESTES DEL ROSER

Avui  divendres dia 6 d’octubre ha tingut lloc la trobada d’Entitats de Martorell. al Teatre «El Progrés».

Com cada any, i com ja és tradició l’inici de les celebracions de la Festa del Roser a Martorell, es fa amb una trobada de tot el Teixit Associatiu del nostre Poble al «Progrés».

En aquest acte es fa sempre un reconeixement a les Entitats que comencen, les que celebren aniversaris importants, les Juntes que comencen i les que acaben. Vol ser un reconeixement de tota la feina feta durant molts anys per al nostre Poble.

Ha obert l’acte la regidora de Teixit Associatiu , Cooperació i Participació,  la Sra. Àngels Soria, que ha felicitat a totes les Entitats del nostre poble. Com cada any el Sr. Xavier Fonollosa, Alcalde de Martorell, ha agraït a totes les Entitats la gran tasca que fan per a col·laborar amb les persones. També ha volgut destacar un any més, la gran quantitat d’Entitats que tenim a Martorell, un Teixit Associatiu cada vegada més gran i més fort. I s’ha fet un homenatge especial al Sr. Antoni Folqué per tots els anys dedicat a l’Entitat del Ciclisme.

L’ONG Mans Mercedàries, també hem estat convidats a l’acte, i hem pogut participar d’aquesta gran festa que vol aplegar totes les persones que treballem per ajudar les persones. I ho hem fet acompanyats de la Josefina Cortadella, martorellenca i Mercedària Missionera d’Angola.

Quan s’han acabat les felicitacions i nomenaments d’Entitats, hem pogut compartir un refrigeri que ens ha permès intercanviar experiències i anècdotes entre els representats de les Entitats de Martorell.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar totes les Entitats que han estat de celebracions i una felicitació molt especial al sr. Antoni Folqué que amb els seus 90 anys segueix  pedalant amb la seva bicicleta.

També volem aprofitar per agrair l’Ajuntament de Martorell tot el suport que ens donen a les Entitats del nostre Poble, i també moltes gràcies per organitzar un any més aquest espai de trobada de les Entitat.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MARTORELL MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »