TANQUEM LA CAMPANYA D’ULLERES SOLIDÀRIES PER A ANGOLA

L’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la Teresa Corbera de Martorell,  per la donació d’ulleres graduades per a Angola , i que els voluntaris i les voluntàries  del 29è Camp de Treball portaran el proper estiu a Angola.

La Missions de les nostres Mercedàries Missioneres estan situades en barris  molt pobres, sense hospitals i sense centres d’oftalmologia, per la qual cosa, totes les persones que necessiten ulleres per poder veure-hi bé  tenen molts problemes, i han d’anar a Luanda per aconseguir que un oculista els pugui graduar la vista.

Les Missions de les nostre Mercedàries, tant la de Benfica com la de Vila Matilde rebran totes les ulleres que hem pogut recollir aquest curs en la Campanya d’Ulleres Solidàries per a Angola, i totes les persones que ho necessitin podran provar de trobar les ulleres adequades a la seva vista.

I amb aquesta recollida solidària d’ulleres, tanquem la campanya d’Ulleres Solidàries per a Àfrica, i donem les gràcies a totes les persones que ens heu fet arribar tot tipus d’ulleres per a Angola.

MOLTES GRÀCIES TERESA

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »