SOS PER A KENYA

L’ONG Mans Mercedàries torna a fer  CRIDA A LA SOLIDARITAT per poder acabar l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

Avui les Sisters of Mercy, les nostres Mercedàries Missioneres d’Ongata Rongai ens han enviat aquestes fotografies de l’Escola Lutgarda. Ja estan acabant la teulada i NECESSITEM DINERS per poder finalitzar l’obra, posar les finestres, tota l’electrificació i la pintura i pagar gran part del que ja s’ha avançat en aquest pis i teulada, ja que la constructora ha treballat amb la confiança que ens farem càrrec de totes les despeses.

Per aquest motiu apel·lem a la VOSTRA SOLIDARITAT.

Totes les persones que pugueu FER UN DONATIU PER A KENYA, ajudareu a finalitzar l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai. Recordeu que aquesta Escola que es va iniciar el 2015, és la resposta de les nostres Mercedàries Missioneres i de l’ONG Mans Mercedàries a les famílies del barri d’Ongata Rongai quan van demanar ajut a les nostres Mercedàries Missioneres per tenir un lloc segur per als seus fills i filles.

Necessitem, per tant, acabar l’Escola Lutgarda, perquè les nenes i nens del barri puguin tenir una Escola d’Educació Infantil i d’Educació  Primària, i també un lloc on puguin tenir seguretat i rebre l’educació i l’alimentació necessària per poder créixer sense desnutrició.

MOLTES GRÀCIES A TOTES LES PERSONES QUE ENS PUGUEU AJUDAR

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »