SNAKS DE L’EMPRESA GURLY PILOT PER A LA FESTA D’ANIVERSARIS A ONGATA RONGAI (KENYA)

Avui divendres dia 30 de juliol, l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai (Kenya) ha celebrat la Festa d’Aniversaris.

Per tradició, la primera setmana de curs acaba amb una festa d’Aniversari per tal de celebrar el mateix dia els aniversaris del trimestre de totes les nenes i nens de l’Escola. Són els aniversaris que durant el trimestre s’haurien de celebrar i ho agrupen en un sol dia per fer una festa compartida.

Els Voluntaris i Voluntàries del 26è Camp de Treball que som a Ongata Rongai des del dia 2 de Juliol, hem pogut gaudir d’aquesta Festa i de moltes altres. Però avui aquesta Festa d’Aniversaris és noticia perquè l’Empresa de Snaks Gurly Pilot de Kenya ens ha portat per a cadascun dels alumnes de l’Escola uns Snaks.

El contacte ha estat per mitja d’una de les voluntàries del Camp de Treball, la Mireia Carner, que coneixia el Director de l’Empresa Gurly Pilot, el Sr. Hafeez Virani, aquest empresari ha volgut fer aquest regal a les nenes i nens de l’Escola Lutgarda.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies al Sr. Hafeez Virani  Director de l’Empresa Gurly Pilot per la seva generositat, i per fer-nos arribar per missatger els Snaks que les nenes i nens de l’Escola Lutgarda s’han pogut menjar molt contents a la Festa d’Aniversaris d’Inici de Curs.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »