SALVA FERRER I M’BALA NZOLA AMB ELS KUDIELELA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies al Salva Ferrer exalumne del Col-legi la Mercè de Martorell i col.laborador de l’ONG Mans Mercedàries i a M’Bala Nzola,  tots dos jugadors de la Spezia Calzio de la Sèrie A d’Itàlia, per estar a prop dels Kudielela.

Els voluntaris i les voluntàries del 29è Camp de Treball  portaran a Angola el proper estiu  2023 els  pòsters i les samarretes que els dos jugadors  ens ha signat amb la seva imatge per a  l’Orfenat Kudielela.

Molts dels Kudielela són seguidors del Barça, tant de l’Equip Masculí com de l’Equip Femení de Futbol i, i també són seguidors de tot el Futbol Internacional; i  estaran molt contents de poder tenir els pòsters signats  i samarretes signades del Salva i de M’Bala Nzola, que és d’Angola com tots els Kudielela,   a la seva sala d’estudis de l’Orfenat Kudielela.

Tots els Kudielela organitzen  lliguetes de futbol amb equips del barri de Vila Matilde i estaran molt contents de tenir aquests pòsters  i samarretes de dos jugadors de Futbol Internacional, per poder-ho ensenyar a tots els altres equips de futbol del barri.

MOLTES GRÀCIES SALVA I  M’BALA

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »