SABATES SOLIDÀRIES PER A MOÇAMBIC I KENYA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a «MerKal Calzados de Zaragoza» per les Sabates Solidàries que ens ha regalat per a Moçambic i Kenya. I també volem agrair moltíssim a la Teresa Martínez de Zaragoza, padrina de les nenes del «Lar Tiberíades» de Katembe, per fer-nos d’enllaç i contacte amb aquesta empresa, i demanar cada any sabates per a Àfrica.

Un any més l’Empresa «MerKal Calzados de Zaragoza» ens ha fet donació de sabates per a Àfrica. Aquestes sabates les vam demanar a la Teresa Martínez, enviant-li  el llistat de talles que necessitàvem per a Moçambic i Kenya.

Avui ja arribat el transport amb totes les sabates personalitzades amb els noms de les nenes del «Lar Tiberíades» i també amb el nom de les persones que rebran aquestes sabates a Kenya.

Com tots sabeu aquest any l’ONG Mans Mercedàries farem el 28è Camp de Treball a Kenya on esperem acabar el Projecte de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai i tenim ja pràcticament tancats tots els Equipatges Solidaris on portem per a les nenes i nens de l’Escola tota la roba, calçat, material escolar, peluixos, medicaments, portàtils… que hem anat recollint durant tot aquest curs. Aquestes sabates que hem rebut de «MerKal Calzados de Zaragoza» les portarem també en els nostres Equipatges Solidaris.

Durant dues setmanes del mes de juny, cinc padrines del «Lar Tiberíades» aniran a visitar les nenes a Katembe. La Montse Alemenay, la Clàudia Chacón, la Blanca Oñate, la Blanca Culleré i la Yolanda Abellán, estaran al lar amb les nenes fent jocs i tallers; i portaran en els seus equipatges material de l’ONG Mans Mercedàries per a les nenes, les religioses i les treballadores i treballadors del Lar Tiberíades.  Les padrines que viatjaran a Katembe el mes de juny, també portaran les sabates de «MerKal Calzados de Zaragoza».

Quan arribaran a Katembe , les cinc padrines repartiran a les nenes del Lar Tiberíades tot el material de l’ONG Mans Mercedàries, a part del seus regals personals per a les nenes. L’ONG Mans Mercedàries agraim moltíssim que La Montse Alemany, la Clàudia Chacón, la Blanca Oñate, la Blanca Culleré i la Yolanda Abellán, puguin portar entre els seus equipatges, tot el material de l’ONG Mans Mercedàries per a Katembe.

Com tots sabeu, padrines i padrins de l’Orfenat Kudielela d’Angola i del Lar Tiberíades de Katembe, podem viatjar, si volem, a visitar les nostres afillades i els nostres afillats.

MOLTES GRÀCIES MERKAL CALZADOS DE ZARAGOZA PER TOTES LES SABATES SOLIDÀRIES

MOLTES GRÀCIES TERESA PER FER D’ENLLAÇ SOLIDARI

MOLTES GRÀCIES A LES CINS PADRINES PER FER DE TRANSPORT SOLIDARI

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »