«ROLA & CROL» AL COL·LEGI NUESTRA SEÑORA DE LA MERCED DE ZARAGOZA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Carmen Santaliestra exalumna del Col·legi «Nuestra Señora de la Merced» de Zaragoza i padrina de l’ONG Mans Mercedàries, a la Núria Santaliestra exalumna i professora del Col·legi «Nuestra Señora de la Merced» de Zaragoza i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i a tota l’Escola «Nuestra Señora de la Merced» de Zaragoza, per la seva implicació en el Projecte d’Angola’23 amb el Conte Inclusiu «Rola&Crol».

Carmen Santaliestra

La Carmen Santaliestra, autora d’aquest conte inclusiu, amb les il·lustracions de la seva filla Jesana Motilva, explica que «Rola & Crol» es un llibre  on els seus personatges cobren  vida per explicar la inclusió de les persones, un conte que vol aconseguir que tots els individus o grups socials puguin tenir les mateixes igualtats i oportunitats per a realitzar-se com a individus, i per ser com són. Com tots recordareu la Carmen Santaliestra va fer la presentació del seu llibre amb un Festival a la Sala Venecia de Zaragoza, on van participar moltes nenes i nens del Col·legi «Nuestra Señora de la Merced» de Zaragoza. Al Festival Solidari «Rola & Crol» per Àfrica, la Carmen va posar a la venda el seu conte de «Rola & Crol» i una part dels guanys  els va donar a l’ONG Mans Mercedàries per ajudar Àfrica.

Ara des del Col·legi «Nuestra Señora de la Merced» de Zaragoza, estan participant molt activament en el Projecte d’Angola’23, adquirint exemplars de Rola&Crol per a Àfrica.

Moltíssimes gràcies Carmen per la teva Generositat i moltíssimes gràcies a totes les nenes i nens, a les famílies de l’Escola, a l’ Equip Directiu i a l’Equip Docent del Col·legi «Nuestra Señora de la Merced» de Zaragoza per la vostra Solidaritat.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »