Programa de Beques Universitàries ONG MANS MERCEDÀRIES

En els nostres camps de treball, les Mercedàries ens comentaven sovint que molts alumnes aconseguien superar els ensenyaments de primària i secundària però que després no podien accedir a Estudis Universitaris o de Segon Grau pel motiu econòmic, ja que els preus de les Universitats o Instituts de segon grau son inabastables per a les economies de les famílies dels estudiants.

És per això que l’any 2018 l’ONG Mans Mercedàries vam començar el Programa de  Beques Universitàries per poder ajudar, dins les nostres possibilitats, els estudiants que ens demanessin recolzament econòmic per a poder dur a terme els seus Estudis Universitaris o Secundaris de Segon Grau.

En aquest moment el nostre Programa dóna ajut a 21 estudiants que fan els següents estudis:

– 4 d’Infermeria, 3 de Medecina, 3 de Comptabilitat i Auditoria, 2 d’Informàtica, 2 d’Administració Pública i 1 de Magisteri, Hostaleria, Gestió de Recursos Humans, Economia i Gestió d’Empreses, Psicologia, Geografia, Ciències Agràries.

La Mercy és de Malawi i està estudiant 4t de Medecina. Aquest és el 2n curs que gaudeix de la Beca Mans Mercedàries

Aquests estudiants són dels següents països:

– 16 de Moçambic, 2 de Filipines, 1 d’Angola, 1 de Malawi, 1 d’Haití.

De tots aquests estudiants hi ha  9 dones i 12 homes. Tres d’aquests estudiants ja estan fent el darrer curs de les seves carreres.

La Sancha (Gestió de Recursos Humans), el Sócrates (Economia i Gestió d’Empreses), la Falessi (Infermeria), el Ruben (Informàtica) i el Whiters (Medecina) són estudiants de Moçambic que estudien gràcies a la Beca Mans Mercedàries

Estem molt contents amb aquest programa i fins ara hem pogut ajudar a aquests estudiants, però fem una crida perquè us hi pugueu afegir amb la vostra ajuda econòmica, d’aquesta manera, podrem seguir recolzant els que ja han començat els estudis i a més podrem seguir rebent sol·licituds d’altres estudiants que podran fer els seus estudis gràcies al PROGRAMA DE BEQUES UNIVERSITÀRIES ONG MANS MERCEDÀRIES.

Així doncs, si vols formar part d’aquest programa amb el teu ajut econòmic truca al 645207541 o bé omple el formulari que trobaràs en aquest web clicant a FES-TE’N SOCI, i allà on diu la quantitat que vols donar, a més de dir la quantitat, escriu «Programa de Beques».

Moltes gràcies. ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR!

No Comments

Post a Comment

Translate »