Presentació del 25è Camp de Treball Moçambic’19 al Centre Cultural de Martorell

 

El divendres dia 20 de setembre, l’ONG Mans Mercedàries, vam presentar el 25è Camp de Treball Moçambic’19 al Centre Cultural de Martorell.

Es va obrir l’acte amb els agraïments a tots els Padrins, Socis i col·laboradors de l’ONG; als Ajuntaments de Martorell, Sant Feliu de LLobregat i Abrera; als Clubs, Empreses , Entitats i botiguers; i a les Escoles, escriptors i particulars que van col·laborar amb la Campanya  AJUDEM MOÇAMBIC.

Es va fer un agraïment especial als alumnes de 5è de Primària de l’Escola Mansuet de Collbató, que van fer com a Projecte Cooperatiu de Centre la Campanya Ajudem Moçambic, i una representació de nenes i nens van pujar a l’escenari per rebre l’agraïment i  l’aplaudiment de tothom.

També es va fer pujar a l’escenari a l’Alcalde de Martorell el Xavier Fonollosa, a la Regidora de Cooperació la Belén Leiva, i a les Tècniques de Cooperació la Sílvia Companyó i la Mar Blanco, per agrair-los el seu suport, i el seu esforç i dedicació per als Projectes de l’ONG Mans Mercedàries.

Els Voluntaris del 25è Camp de Treball van anar explicant tot el Camp de Treball realitzat a Moçambic aquest passat estiu per mitjà d’un power point. Totes les activitats fetes a Katembe, Beira i N’kondedzi, i tot l’Ajut Humanitari que es va poder portar gràcies a la col·laboració de molta gent. També es va poder explicar amb les imatges la reconstrucció de cases de Beira i N’Kondedzi que es va poder fer gracies als 25.288,31 € recollits de la Campanya AJUDEM MOÇAMBIC i es va aprofitar per començar la Campanya d’Apadrinament de Beques Universitàries. La presentació es va acabar amb un passi de vídeo on es van poder veure totes les activitats realitzades.

  

L’acte va finalitzar amb l’explicació dels nous Projectes de l’ONG Mans Mercedàries.

El 26è camp de Treball de l’ONG serà a Kenya, al barri d’Ongata Rongai de Nairobi, per acabar l’Escola Lutgarda, que es va iniciar el  2015 amb la part d’Educació Infantil, i ara el Projecte vol acabar tota la Primària.

El 27è Camp de Treball de l’ONG serà a Moçambic, amb el Projecte «Hàbits saludables» amb les nenes del Lar Tiberíades de Katembe.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem agrair, una vegada més, a totes les persones que heu  col·laborat amb nosaltres, als mitjans de comunicació que van cobrir l’Acte: al Jaume Monés de Ràdio Martorell i TV Martorell; i també a tot el públic que vau poder assistir a la nostra xerrada al Centre Cultural.

Moltes gràcies!!

 

Àlbum de fotos

No Comments

Post a Comment

Translate »