PILOTES SOLIDÀRIES PER A HAITÍ

L’ONG Mans Mercedàries  dóna les gràcies al Marc Casasayas de Sayas Esports  Base, per la donació de pilotes de futbol per a Haití.

Com cada any el Marc Casasayas ens ha donat a l’ONG Mans Mercedàries pilotes per als nens i nenes de les Missions de les nostres Mercedàries.

Aquest any, les pilotes que el Marc ens ha donat, aniran a Haití. Un país que com tots recordeu, fa més de deu anys van patir un gran terratrèmol.  La gent d’Hatí encara  no ha aconseguit recuperar la seva vida amb normalitat, ni ha pogut reconstruir les seves cases. Molta gent viu encara en tendes de campanya que els soldats dels EEUU van portar en un primer moment després del terratrèmol, per donar un sostre a les persones que ho van perdre tot.

Quan va passar aquest desastre a Haití, hi va haver una crida solidària intercongregacional de Missioners i Missioneres a Espanya per anar a ajudar. Van ser moltes les Missioneres i Missioners de diferents Ordes  Religiosos que van anar voluntàriament a donar suport a tota la gent que ho havia perdut tot.

De les Mercedàries Missioneres de Barcelona, va ser la Clemencia Rodríguez  qui va voler anar a ajudar Hatí, actualment també hi és la Maninha Pedro Gonçalves i allà va començar un Projecte de Reconstrucció de cases en el Village, on l’ONG Mans Mercedàries també ha col·laborat en la construcció.

La Clemencia ara és a Barcelona per anar de metges, i ens va demanar pilotes per a la canalla del barri on ella està. Les pilotes de Sayas Esports Base aniran cap a Haití, perquè tota  aquesta canalla puguin jugar.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la família Casasayas per la seva solidaritat i el seu suport any rere any amb les Missions  Mercedàries.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »