PARADA DE JOIES SOLIDÀRIES PER MOÇAMBIC ALS CONCERTS DE NADAL DE CANTÀBRIA

La setmana passada a Liendo-Cantàbria, es va fer un Concert Solidari de Nadal. En aquest Concert Solidari de Nadal,  la Pilar Morante va posar la seva parada de Joies Solidàries, per ajudar Moçambic.

El Concert Solidari de Nadal  va ser un èxit, i molta gent va fer el seu donatiu amb les Joies Solidàries de la Pilar Morante.

Ahir dia 17 de desembre al Col·legi  Mercedes de Santander, el «Coro Nuestra Señora de la Merced» va celebrar el Concert de Nadal, i la Pilar Morante va tornar a posar la Parada de Joies Solidàries per a Moçambic. Aquesta Parada Solidària estava plena, braçalets, collarets i tot tipus de joies solidàries fetes per components del «Coro de antiguas alumnas» de l’Escola.; i la Reyes, una de les antigues alumnes del «Coro», va fer Artesania de Nadal per fer un sorteig entre les components del «Coro de antiguas alumnas».

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la Pilar Morante per aquesta iniciativa solidària. També volem donar les gràcies a totes les components del «Coro de Antiguas Alumnas Nuestra Señora de la Merced» per la seva solidaritat. També volem aprofitar per donar les gràcies a totes les persones de Liendo  i de Santander que van assistir al Concert Solidari de Nadal i van fer el seu donatiu per a Moçambic amb les Joies Solidàries.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

1 Comment

Post a Comment

Translate »