PADRINES DE KATEMBE VISITEN EL «LAR TIBERÍADES»

PADRINES DE KATEMBE VISITEN EL «LAR TIBERÍADES»

Del 12 de juny al 6 de juliol, cinc padrines del «Lar Tiberíades» conviuran amb les nenes a Katembe.

La Montse Alemany exalumna del Col·legi la Mercè de Martorell i membre de la Junta de l’ONG Mans Mercedàries, la Clàudia Chacón exalumna del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu, la Blanca Oñate exalumna del Col·legi la Merced de Barcelona Provença, la Blanca Culleré i la Yolanda Abellán, estaran al «Lar Tiberíades «amb les nenes fent jocs i tallers; i portaran en els seus equipatges material de l’ONG Mans Mercedàries per a les nenes, les religioses i les treballadores i treballadors del Lar Tiberíades. 

Quan arribaran a Katembe, les cinc padrines repartiran a les nenes del Lar Tiberíades tot el material de l’ONG Mans Mercedàries, a part del seus regals personals per a les nenes. L’ONG Mans Mercedàries agraim moltíssim que La Montse Alemany, la Clàudia Chacón, la Blanca Oñate, la Blanca Culleré i la Yolanda Abellán, puguin portar entre els seus equipatges, tot el material de l’ONG Mans Mercedàries per a Katembe.

Com tots sabeu, padrines i padrins de l’Orfenat Kudielela d’Angola i del Lar Tiberíades de Katembe, podem viatjar, si volem, a visitar les seves afillades i els seus afillats.

MOLTES GRÀCIES PADRINES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »