OÍDO COLINA…; AMB L’ESCOLA LUTGARDA D’ONGATA RONGAI

L’ONG Mans Mercedàries volem compartir amb tots vosaltres, el suport i col·laboració que l’ONG «Oído Colina…;» podria donar a l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

«Oído colina…;» és una ONG que treballa a nivell internacional per donar suport al desenvolupament de l’educació en àrees rurals de països amb escassos recursos i en centres educatius amb necessitats no cobertes per a la realització de les activitats escolars.

«Oído colina…;»  pretén donar resposta a les necessitats plantejades pels centres educatius col·laboradors, com ara lliurant material escolar i de manualitats, aportant llibres de text i finançant la millora de les instal·lacions educatives.

També vol fomentar la lectura a la infància i adolescència mitjançant la construcció de biblioteques i el subministrament de llibres.

Finalment  vetlla per a l’organització i finançament de cursos de lectura i escriptura a les escoles col·laboradores, mitjançant els quals «Oído Colina…;» garanteix  dues  hores setmanals en què els alumnes puguin desenvolupar el seu interès per llegir, desenvolupin el pensament crític i potenciïn la seva creativitat i capacitat comunicativa a través de l’escriptura.

Actualment «Oído colina…;» està  treballant al Nepal i l’ Argentina.

«Oído colina…;» es va posar em contacte amb l’ONG Mans Mercedàries, per poder ajudar Kenya, já que el seu objectiu és poder coordinar el seu Projecte Educatiu a Amèrica (Argentina) a l’Àsia (Nepal) i a l’Àfrica (Kenya).

A través de l’Anna Rovira, membre de l’ONG «Oído colina…;» i exalumna del Col·legi la Mercè de Martorell, l’ONG Mans Mercedàries i l’ONG «Oïdo colina…;»vam poder entrar em contacte per poder conèixer la seva Proposta Educativa. Em aquesta trobada l’ONG Mans Mercedàries els vam poder explicar el Projecte de Kenya de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai que acabàvem de realitzar.

Avui, el Christian Garrido, President  fundador de l’ONG «Oído colina…;» s’ha entrevistat a Sant Gervasi de Cassoles amb la Carlina Zambrano, la Mare General de les Mercedàries Missioneres de Barcelona i també amb la Norma Melgarejo, Superiora de la Missió d’Ongata Rongai de Kenya, per poder explicar el seu Projecte Educatiu. En aquesta reunió també els han acompanyat el Ton Toset, President de l’ONG Mans Mercedàries i la Montse Torras, secretària de l’ONG Mans Mercedàries.

????????????????????????????????????

Abans de començar la reunió, la Carlina Zambrano ha volgut que el Christian Garrido fes un tomb per Sant Gervasi, i pogués conèixer la història de les Mercedàries Missioneres de Barcelona.

Un cop acabada la reunió,  el Christian Garrido i els membres de l’ONG «Oído colina…;» han estat convidats per la Carlina i la Norma a visitar Ongata Rongai i veure les possibilitats de treballar plegats el seu Projecte Educatiu.

MOLTES GRÀCIES OÍDO COLINA…;

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »