OÍDO COLINA…; AMB L’ESCOLA LUTGARDA D’ONGATA RONGAI. JA TENIM NOU BUS ESCOLAR

L’ONG Mans Mercedàries volem compartir amb tots vosaltres, el suport i col·laboració que l’ONG «Oído Colina…;» donarà a l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

«Oído colina…;» és una ONG que treballa a nivell internacional per donar suport al desenvolupament de l’educació en àrees rurals de països amb escassos recursos i en centres educatius amb necessitats no cobertes per a la realització de les activitats escolars.

«Oído colina…;»  pretén donar resposta a les necessitats plantejades pels centres educatius col·laboradors, com ara lliurant material escolar i de manualitats, aportant llibres de text i finançant la millora de les instal·lacions educatives.

També vol fomentar la lectura a la infància i adolescència mitjançant la construcció de biblioteques i el subministrament de llibres.

Finalment  vetlla per a l’organització i finançament de cursos de lectura i escriptura a les escoles col·laboradores, mitjançant els quals «Oído Colina…;» garanteix  dues  hores setmanals en què els alumnes puguin desenvolupar el seu interès per llegir, desenvolupin el pensament crític i potenciïn la seva creativitat i capacitat comunicativa a través de l’escriptura.

Actualment «Oído colina…;» està  treballant al Nepal i l’ Argentina.

Avui, el Christian Garrido, President  fundador de l’ONG «Oído colina…;» s ‘ha reunit amb membres de l’ONG Mans Mercedàries, amb el Ton Toset, President de l’ONG Mans Mercedàries i la Montse Torras, secretària de l’ONG Mans Mercedàries per confirmar aquest suport que l’ONG «Oído colina…;»  donarà a l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai.

El Christian Garrido i  l’Antonella Kaczan (coordinadora  de l’ONG «Oído colina…;» a l’Argentina)  viatjaran aquest mes de setembre a Kenya i estaran a Ongata Rongai per dur a terme el seu Projecte Educatiu

L’ONG «Oído colina…;»  sempre que fa una actuació en un Centre Educatiu, també fa aportació econòmica d’Ajut Solidari. En aquest cas l’Aportació Solidària que farà l’ONG «Oído colina…;»  serà per ajudar a comprar un nou «bus» Escolar, ja que hi ha tanta canalla que necessita aquest transport, que el «Bus» Escolar que tenen a l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai és insuficient.

El nou «Bus» Escolar es finançarà entre l’ONG «Oído colina…;» , l’ONG Mans Mercedàries i les mateixes Mercedàries Missioneres de Kenya.

El 23 de setembre, l’Escola LUTGARDA ha pogut estrenar el nou BUS.

MOLTES GRÀCIES OÍDO COLINA…;

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

1 Comment
  • Mmbone Nelly

    septiembre 24, 2023 at 2:13 am Responder

    Muchaas gracias a todos que Dios les bendiga a cada uno de Ustedes,estamos felices

Post a Comment

Translate »