Musical Solidari GREASE – Alumnes Teatre 4t ESO LA MERCÈ de Martorell

El dissabte 12 de maig, els alumnes de Teatre de 4t d’ESO de la MERCÈ de Martorell van interpretar GREASE com a Musical Solidari al teatre el Progrés.

Aquella  tarda els alumnes de Teatre, molt…molt nerviosos,  veien com s’omplia de públic el Teatre el Progrés. Tothom anava ocupant els seus llocs i ells des de l’escenari intentaven calmar els nervis…començava l’espectacle… l’estrena mundial de Grease.

Després de la presentació de l’acte, van començar a ballar….i quan va començart a sonar la música…els nervis van desaparèixer…i van poder ballar i ballar cadascuna de les peces de Grease….i el públic els va aplaudir moltíssim.

I s’ho van passar molt bé fent aquest Musical….i van estar molt contents de fer-lo per recollir fons per al Projecte de l’ONG Mans Mercedàries,  la construcció d’una Escola per a nenes i per a alfabetització de la dona, a Angola.

Van fer un total de 10 balls… i a l’últim ball, van baixar al pati de butaques i van treure a ballar a l’escenari a membres de la seva família.

Quan va acabar el Musical… van pujar a l’escenari els voluntaris de l’ONG Mans Mercedàries que aniran a Angola el proper estiu a fer el Projecte, també van pujar els membres de la Junta de l’ONG, i finalment el Sr. Alcalde el Xavier Fonollosa, la Regidora de Cooperació la sra. Míriam Riera, el Regidor de Cultura el Sr. Sergi Corral i la Sra. Núria Canal Regidora, per fer-nos la fotografia que portarem a Angola.

A la sala hi havia els nois i noies de l’Arc de Sant Martí…que fa temps també havien fet el Musical Grease… i van acabar ballant tots junts una peça de Grease… tothom s’ho va passar genial.

Ah!… i el proper dissabte a les 18 h. tornaran a representar Grease al Centre Cultural per recollir fons en favor de l’Associació Contra el Càncer de Martorell .

Des de l’ONG Mans Mercedàries i des de l’Escola volem felicitar els nostres alumnes i donar-los les gràcies pel seu esforç i la seva solidaritat.

Moltes gràcies també a tot el nostre públic per ser al Teatre el Progrés aplaudint el nostre Musical Solidari… i moltes gràcies també a totes les persones que no van poder venir i van col·laborar comprant entrades fila zero.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »