MOTXILLES SOLIDÀRIES PER A MOÇAMBIC

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Irene Albarracín López, exalumna del Col·legi la Mercè de Martorell i padrina de Kudielela (Angola) i a la seva cosina la Carmen Arciniega López;  per la donació de Motxilles i fundes per a portàtils,  per a Moçambic

Com ja sabeu tothom, el proper estiu 2024 anirem a Moçambic per fer el Projecte del Centre d’Aules d’Estudi a Beira. També estarem  al Lar Tiberíades, l’orfenat de nenes òrfenes per causa del  sida, que les nostres Mercedàries Missioneres tenen a Katembe. I finalment també anirem a N’Kondedzi, l’aldea que hi ha al nord de Moçambic, lloc d’origen de l’ONG Mans Mercedàries.

Les nenes del Lar Tiberíades, rebran com a regal: roba, calçat, material escolar i una d’aquestes motxilles. Les nenes de Katembe  estaran molt contens de rebre totes aquestes motxilles que podran utilitzar per anar a l’Escola. També portarem Portàtàtils i mòbils de segona mà que ens han regalat, les fundes serviran per poder posar als portàtils que donarem als nois i noies que tenen Beques Universitàries de l’ONG Mans Mercedàries a Beira, Katembe i N’Kondedzi.

Els Voluntaris i les Voluntàries del 30è Camp de Treball portarem a Moçambic  les Motxilles i les bosses per a portàtils, juntament amb tot el material Solidari.

MOLTES GRÀCIES IRENE I CARMEN

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »