MOLTES GRÀCIES CISCO QUEROL I AMICS DEL PATRONAT DE LA CAVALCADA DE REIS DE MARTORELL

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies al Cisco Querol, soci de l’ONG Mans mercedàries , al Josep Bòria, al Josep Mª García i als amics del Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell, per ser sempre al costat de l’ONG Mans Mercedàries.

Des de fa molts anys, el Cisco Querol i tot el seu Equip Solidari de la Tramoia, ens havien fet els decorats dels Teatres Solidaris, dels Musicals Solidaris…i de moltes activitats de l’ONG Mans mercedàries. Any rere any, en el seu taller entraven els alumnes de l’Escola la Mercè de Martorell per recollir els decorats que servirien per fer les Activitats Solidàries  que des de l’ONG Mans Mercedàries i des de l’Escola la Mercè de Martorell preparàvem per ajudar Àfrica.

Aques t any, i per celebrar els 25 Anys de l’ONG Mans Mercedàries, des de l’ONG hem preparant molts actes I activitats. Un d’aquests actes és l’Exposició dels 25 Anys de l’ONG Mans Mercedàries. Per ambientar aquesta Exposició dels 25 Anys, necessitàvem una guardiola gegant de l’ONG Mans mercedàries, que representés les 100 guardioles de les 100 Botigues Solidàries de Martorell.

El Cisco Querol, el Josep Bòria i el Josep Maria García, ens han volgut ajudar un anys més, i ens han fet, de manera solidària , aquesta Guardiola Gegant per a la nostra Exposició dels 25 Anys.

L’ONG Mans Mercedàries li hem regalat al Cisco Querol la plata de ceràmica de les Mans Mercedàries perquè li  hem volgut agrair tot l’esforç fet de tants anys per ajudar-nos.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies al Cisco Querol, soci de l’ONG Mans mercedàries , al Josep Bòria, al Josep Mª García, per ajudar-nos  de manera tan generosa, i també aprofitem per felicitar a tot l’Equip del Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell, per ser els grans Artistes de la Màgia del Nadal.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »