MISSA A LA BASÍLICA DE MONTSERRAT, SEGUINT AMB ELS ACTES DE CELEBRACIÓ DELS 25 ANYS DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES

VÍDEO MISSA

ÀLBUM DE FOTOS

Volem compartir amb vosaltres que avui dia 4  de febrer de 2024, l’ONG Mans Mercedàries hem seguit amb els actes de celebració dels 25 Anys  assistint a  la Missa Conventual a la Basílica de la Mare de Déu de Montserrat.

Avui hem volgut participar en  una Missa d’Acció de Gràcies a la Basílica de la Mare de Déu de Montserrat  per donar gràcies a la Moreneta  i a totes les persones que de manera generosa sempre són al nostre costat. En aquest Missa Conventual de Montserrat hi hem participat la Junta de l’ONG Mans Mercedàries, la Cúria General de les nostres Mercedàries Missioneres de Barcelona, la nostra Regidora de Cooperació, teixit associatiu i participació, la sra. Àngels Soria com a representant del nostre Ajuntament de Martorell, ja que el sr. Alcalde Xavier Fonollosa no ha pogut  assistir a l’Acte per motius d’agenda; i  socis/es i padrins/es de l’ONG Mans Mercedàries que ens han volgut acompanyar.

A l’inici de la celebració, el Ton Toset com a President de l’ONG Mans Mercedàries, ha fet una lectura explicant qui som l’ONG Mans Mercedàries, En el moment de les Ofrenes de la Missa, la Carlina Zambrano, la Mare General de les Mercedàries Missioneres de Barcelona, ha regalat al Santuari de Montserrat  la plata de les Mans Mercedàries per recordar la diada de celebració; també l’Àngels Soria Regidora de Cooperació, teixit associatiu i participació de l’Ajuntament de Martorell, i la Montse Torras, secretària de l’ONG Mans Mercedàries, han participat en el moment de les Ofrenes.

A la Missa ens han fet el nomenament de la celebració dels 25 Anys de l’ONG Mans Mercedàries, i tota la celebració ha estat molt emotiva per a tots/es nosaltres.

Un cop acabada la Missa Conventual, tots plegats hem anat a venerar la Mare de Déu de Montserrat, per donar gràcies d’aquests 25 Anys.

Tots plegats ens hem volgut fer fotografies davant la Mare de Déu de Montserrat per recordar aquesta data tan important dels 25 Anys, li hem ofert espelmes per donar gràcies i ens hem fet una fotografia amb la ceràmica del peregrins de l’Arxiprestat de Martorell-Montserrat de 1981, i naturalment com és tradició, hem acabat a les parades de mató, formatges i coca de Montserrat.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem aprofitar  per donar les gràcies a totes les persones que avui ens heu pogut acompanyar en aquesta celebració tan important per a nosaltres, també volem  agrair a  totes les persones que des de fa 25 Anys són  sempre al nostre costat, i que de manera generosa formen part de l’ONG Mans Mercedàries.

I finalment volem donar les gràcies al Santuari de Montserrat per fer esment dels 25 Anys de l’ONG Mans Mercedàries en aquesta Missa Conventual, al sr. Lluís Baulenas, Director General de RElacions Institucionals i Estratègia Corporativa, a la sra. Lourdes Grau ,Secretaria del Centre de Coordinació Pastoral  del Santuari de Montserrat i al sr. Carles Torras Coordinador, , per facilitar-nos  la participació a la Missa de Montserrat; a la sra. Rosa Cadenas regidora de Promoció Econòmica, comerç, mercats i turisme, per facilitar-nos totes les gestions de contacte amb el Santuari de Montserrat;  i a totes les persones que ens han facilitat tota la celebració d’avui.

Per a nosaltres ha estat molt important poder  celebrar els 25 Anys de l’ONG Mans Mercedàries a la Basílica de la Mare de Déu de Montserrat, la nostra Patrona de Catalunya.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »