MÉS PORTÀTILS SOLIDARIS PER A MOÇAMBIC

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a l’Àngels López Melendo, padrina de l’ONG Mans Mercedàries i a la seva família, per  la  donació de portàtils i peluixos per a les nenes del «Lar Tiberíades» i els nens i nenes del «Centre Infantil Lutgarda de Katembe-Moçambic;  i per als estudiants amb Beques Universitàries de l’ONG Mans Mercedàries de Beira

Els voluntaris/es del 30è Camp de Treball  portaran a Moçambic el proper estiu  2024 aquests  portàtils, que serviran a les nenes  més grans del «Lar Tiberíades» per als seus estudis, i per als estudiants universitaris de Beira, per a les classes a la Universitat. I els peluixos seran per als nens i nenes del «Centre Infantil Lutgarda» de Katembe

Per al proper estiu 2024, l’ONG Mans Mercedàries prepararem el 30è Camp de Treball a MOÇAMBIC.

El Projecte 2023-24 de l’ONG Mans Mercedàries serà a Moçambic, concretament a Beira, lloc on es troba la Missió i la Casa Provincial de les Mercedàries Missioneres de Moçambic i Kenya.

El Projecte serà l’ampliació de les aules d’estudi que les nostres Mercedàries Missioneres tenen a la Missió. Aquestes aules d’estudi serveixen perquè els nens i nenes, i les noies i nois del barri puguin tenir un espai per treballar quan surten de l’Escola, ja que les seves cases són molt petites, i la majoria no tenen ni llum ni aigua, i són espais on és molt difícil treballar i estudiar. Aquestes aules també serveixen d’espai de trobada per la Pastoral els caps de setmana, i també són espais d’alfabetització d’adults.

Tot i que el Projecte serà a Beira, començarem el nostre 30è Camp de Treball per Katembe, concretament amb les nenes del «Lar Tiberíades», amb qui farem classes, activitats lúdico-educatives, excursions i sortides a la platja, com fem sempre que l’ONG Mans Mercedàries viatgem a Moçambic.

La segona part del nostre 30è Camp de Treball serà a Beira, on ajudarem a acabar les aules d’estudi, pintarem i decorarem els espais nous.

La tercera part del nostre 30è Camp de Treball serà a N’Kondedzi, lloc i origen de l’ONG Mans Mercedàries. Allà farem activitats lúdico-educatives amb tota la canalla de la «aldeia» i pintarem totes les parets de la Missió malmeses per les pluges, com ja és tradició cada vegada que l’ONG Mans Mercedàries anem a N’Kondedzi.

 I aprofitem per seguir demanant a totes aquelles persones que ens puguin fer donació d’algun portàtil I mòbils (encara que sigui de segona mà) per a Àfrica.

MOLTES GRÀCIES ÀNGELS I FAMÍLIA

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »