Merkal Calzados Zaragoza dóna calçat per a Moçambic

Un any més, Merkal Calzados Zaragoza ens ha enviat un camió a Martorell amb 7 caixes plenes de calçat per a les nenes del Lar Tiberíades de Katembe, per als malalts de lepra de N’Kondedze i per a les religioses de Moçambic.

La Teresa Martínez, padrina de Katembe, cada any es posa en contacte amb nosaltres per coordinar la talla de peu de cadascuna de les persones que rebran el calçat. L’any passat van ser els nens de l’orfenat Kudielela d’Angola que van rebre cadascún d’ells 3 parells de calçat. Aquest any les nenes de Katembe rebran 3 parells de sabates: unes sandàlies, unes sabates d’esport i unes xancletes. Igual que les nenes, també la gent de N’Kondedzi i les nostres mercedàries rebran aquests regals.

Cada vegada que l’ONG Mans Mercedàries anem de Camp de Treball, son moltes les empreses i entitats que ens donen material per regalar al nostre lloc de destí. Aquest any les nenes de Katembe estaran molt contentes de rebre de Merkal Calzados Zaragoza tres parells de sabates tan boniques.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a Teresa Martínez i a Merkal Calzados Zaragoza per la seva solidaritat, perquè sempre estan al nostre costat i perquè un any més el seu material arriba a l’Àfrica.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »