MERCEDÀRIES MISSIONERES DE PERÚ I DE MOÇAMBIC VISITEN MARTORELL

Aquesta setmana l’ONG Mans Mercedàries hem rebut a Martorell Mercedàries Missioneres de Moçambic i de Perú. Aquestes Mercedàries Missioneres eren a Sant Gervasi de Cassoles  juntament amb altres Mercedàries Missioneres d’Equador, d’Angola, de Filipines, i de Guatemala, per fer unes Jornades de Reunions de totes les Missions que les nostres Mercedàries tenen arreu del món. Les Provincials de cada país amb membres del Consell Provincial, s’han reunit a Sant Gervasi amb la Carlina Zambrano, la nostra Mare General; amb la Marisa Lanza, la M. Antonia Torres i la Lucia, membres de la Cúria General; i la Marisa Carrión, la Mare Provincial d’Espanya.

Aprofitant dies de descans de les reunions, les Mercedàries Missioneres de Perú van voler visitar Martorell, per conèixer la nostra Escola en els seus 160 Anys d’Història, El dimarts 25 de gener, la Mary Luz Chuqui Mercedària Missionera i Titular-Promotora del Col·legi «Nuestra Señora de la Merced» de Yanahuara-Arequipa (Perú)  i la Janeth  Bellido Mercedària Missionera i professora del Col·legi Fe i Alegria 29 de Ventanilla (Perú) van visitar la nostra Escola de Martorell i van fer un tomb pel nostre poble. Durant la visita a la nostra Escola van poder compartir experiències amb el Dani Moll, director de la nostra Escola de Martorell  i vam acabar berenant a la Comunitat de les nostres Mercedàries Missioneres de Martorell amb la Núria Moragas, l’Antònia M. Tobella i la Teresa Hernández.

Avui  diumenge dia 30 de gener, dia de la PAU, l’ONG Mans Mercedàries hem rebut la Floriana Mercedària Missionera i Provincial de Moçambic i Kenya, la Fatima Mercedària Missionera i formadora de Juniores i Superiora  de Beira (Moçambic) i la Marquinha Mercedària Missionera i Superiora de Sao Jose de Lhanguene i Infermera a l’Hospital de Maputo (Moçambic).

Al matí han visitat Martorell, el Pont del Diable i la nostra Escola. També han pogut conèixer els membres de la Junta de l’ONG Mans Mercedàries i s’han pogut retrobar amb moltes Voluntàries i Voluntaris de diferents Camps de Treball  que  l’ONG Mans Mercedàries ha dut a terme a Kenya i Moçambic.

Han conegut famílies de l’Escola i padrins/es i soci/es de l’ONG Mans Mercedàries que han trobat durant el tomb que han fet per Martorell. I també han pogut agafar missatges de Pau que els alumnes de la nostra Escola havien deixat amb cartells per tota la Vila. Al final del matí, han visitat la casa de la Comunitat de les nostres Mercedàries de Martorell.

A la tarda, després de dinar a casa del Ton Toset i la Montse Torras, membres de l’ONG Mans Mercedàries, hem tingut reunió amb elles per organitzar el cronograma de treball del 28è Camp de Treball de Kenya’22 i s’han reunit amb les Voluntàries i Voluntaris de Kenya’21 i de Kenya’22 per recordar Ongata Rongai i l’experiència viscuda a Kenya.

L’ONG Mans Mercedàries hem estat molt contents de rebre les nostres Mercedàries Missioneres de Moçambic i de Perú, i de poder estar amb elles compartint moments de records de diferent Camp de Treball i organitzant el del proper estiu 2022.

Moltes gràcies Floriana, Fàtima, Marquinha , Mary Luz i Janeth per la vostra visita, per nosaltres sou model de vida i us estem molt agraïts per tota la vostra feina dedicada als més necessitats.

No Comments

Post a Comment

Translate »