MEDICAMENTS SOLIDARIS PER A ANGOLA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la M. Dolor Puig, exalumna del Col·legi la Mercè de Martorell, i col·laboradora de l’ONG Mans Mercedàries i a la seva família, per la donació de Medicaments  Solidaris per a Angola.

Aquests medicaments Solidaris seran per al «Posto de Saude» de Vila Matilde-Angola,  «Posto de Saude» de la Missió de les nostre Mercedàries Missioneres.

El «Posto de Saude» és un dispensari d’urgències que tenen les nostres Mercedàries Missioneres a la Missió des de l’època de la guerra d’Angola. Al Posto de Saude de la Missió hi van cada dia cents de persones, per urgències, per control de les mares embarassades, per control nutricional dels nadons i sobretot per fer la prova de la malària al laboratori que hi ha al Posto de saude. Aquest laboratori va ser un Projecte que va finançar l’Ajuntament de Martorell, ja fa molts anys, davant la necessitat de poder detectar a temps les persones amb malària i poder-los donar els medicaments necessaris per a la seva curació.

Tots aquests Medicaments Solidaris els portaran a Angola, les Voluntàries i Voluntaris del 29è Camp de Treball en els seus Equipatges Solidaris.

I aprofitem per seguir demanat Medicaments Solidaris per a Angola, els medicaments que ens demanen les nostres mercedàries Missioneres són Paracetamol i Amoxicilina. Moltíssimes gràcies.

MOLTES GRÀCIES DOLO

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »