MATERIAL SANITARI SOLIDARI PER A ANGOLA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la família Monforte Tió, per la donació de Material Sanitari Solidari per a Angola.

L’Assumpció Tió i el seu marit l’Antonio Monforte, han volgut donar el Material Sanitari que era del seu fill el doctor  Francesc Monforte Tió, metge molt estimat per tothom per la seva gran dedicació als seus pacients i que ens va deixar ara fa uns quants anys. Aquest Material Sanitari Solidari serà per al Posto de Saude» de Vila Matilde-Angola,  «Posto de Saude» de la Missió de les nostre Mercedàries Missioneres. Aquest Material Sanitari són aparells mèdics, bates i roba sanitària, que aniran molt bé a les infermeres i infermers del Posto de Saude.

El «Posto de Saude» és un dispensari d’urgències que tenen les nostres Mercedàries Missioneres a la Missió des de l’epoca de la guerra d’Angola. Al Posto de Saude de la Missió hi van cada dia cents de persones, per urgències, per control de les mares embarassades, per control nutricional dels nadons i sobretot per fer la prova de la malària al laboratori que hi ha al Posto de saude. Aquest laboratori va ser un Projecte que va finançar l’Ajuntament de Martorell, ja fa molts anys, davant la necessitat de poder detectar a temps les persones amb malària i poder-los donar els medicaments necessaris per a la seva curació.

L’Assumpció Tió també ens ha donat Artesania Solidària, feta per ella mateixa, per poder posar a la Parada Solidària de l’ONG Mans Mercedàries; i també regals per als Kudielela.

Tot el Material Sanitari que ens ha donat l’Assumpció Tió i el seu marit l’Antonio Monforte el portaran a Angola, les Voluntàries i Voluntaris del 29è Camp de Treball en els seus Equipatges Solidaris.

MOLTES GRÀCIES ASSUMPCIÓ I ANTONIO

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »