MASCARETES SOLIDÀRIES PER A KENYA

 La Laia Hernández Munné de 6è de Primària del Col·legi la Mercè de Martorell, ha confeccionat Mascaretes Solidàries per a Kenya.

La Laia, avui ens ha ensenyat una gran  quantitat de models de Mascaretes que ella mateixa ha confeccionat per aconseguir donacions per a la construcció de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

Totes aquestes Mascaretes Solidàries estan dissenyades per ella mateixa, i també és la Laia qui amb la seva màquina de cosir les confecciona.

Són unes Mascaretes molt ben fetes, amb teles molt variades, però sobretot són Mascaretes fetes amb molt d’amor.

La Laia volia ajudar a les nenes i nens d’Ongata Rongai i va pensar que ara em temps de Covid, fer aquestes Mascaretes podria ser una bona idea .

Avui  la Laia ens ha portat a l’Escola donacions de molta gent que ja li han comprat les seves Mascaretes Solidàries i n’ha volgut regalar una al Ton com a President de l’ONG Mans Mercedàries.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar la Laia per ser una persona tan creativa, una artista del disseny, i sobretot li volem donar les gràcies per la seva solidaritat i el seu esforç cap a la gent més necessitada.

I també volem aprofitar per animar tothom a tenir una de les Mascaretes Solidaries de la Laia, la nostra gran dissenyadora del Col·legi la Mercè de Martorell.

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »