«MARMITA DE DESPEDIDA» A LIENDO

El dissabte dia 2 de juliol, a Liendo (Cantabria),  la Pilar Morante de comiat amb totes les veïnes i veins, ha fet una  «Marmita Solidaria» abans de marxar cap a Kenya, per aconseguir donatius per a la construcció de la segona fase de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

En aquesta ocasió la Pilar Morante ha comptat amb la col·laboració del Fermín per fer la «Marmita Solidaria» i de l’Estibaliz, que ha fet donació d’un dels barrets fets al seu taller «Díaz de Durana». Aquest barret serà el premi del sorteig que es farà entre les persones que vagin a buscar les seves racions solidàries.

La Pilar Morante i el seu marit el Fernando Sancho formen part del grup de Voluntàries i Voluntaris de Kenya’22 i abans de marxar cap al 28è Camp de Treball Kenya’22, la Pilar Morante ha volgut  fer una «Marmita» de comiat.

Com en altres ocasions, s’han repartit mes de 100 racions de «la Marmita Solidaria» de manera que s’han pogut aconseguir molts donatius per a Kenya.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar la Pilar Morante per ser una gran cuinera solidaria, i li volem agrair a ella i a tota la seva família,  el seu compromís i dedicació per a tots els Projectes de l’ONG Mans Mercedàries.

També aprofitem per donar les gràcies al Fermín i a l’Estíbaliz per la seva gran col·laboració, i  totes les persones de Liendo que han participat en tots aquests «Cocidos Montañeses y  Marmita Solidaria» agafant  racions i aportant els seus donatius solidaris  per a Kenya .

MOLTES GRÀCIES LIENDO

ENTRE TOTS FEM UN MON MILLOR.

No Comments

Post a Comment

Translate »