MAGNÈTICS SOLIDARIS PER ANGOLA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Irene Rojano exalumna del Col·legi la Mercè de Martorell i sòcia i col·laboradora de l’ONG Mans Mercedàries i al José Ortiz també col·laborador de la nostra ONG, per la seva solidaritat i generositat amb Angola.

La Irene Rojano i el José Ortiz són des de fa molt anys col·laboradors amb els Projectes de l’ONG Mans Mercedàries. Des del Club de Bàsquet la Mercè de Martorell, Club del qual ells formen part, sempre han organitzat Jornades Solidàries de Bàsquet per aconseguir fons per als Projectes de  l’ONG Mans Mercedàries.

Un any més, la Irene i el Jose han volgut ajudar Àfrica a través de la seva Empresa «Manualidades de Madera», i ens han fet gran quantitat de magnètics i clauers de Fusta Natural amb Àfrica i Angola i amb el logo de l’ONG Mans Mercedàries. Tots aquests productes que ens han regalat es posaran a la Botiga Solidària de l’ONG el dia del Concert Solidari que l’Escola Municipal de Música de Martorell ens farà per Angola el dia 24 d’abril a les 7h de la tarda  al Teatre el Progrés.

Tothom que vulgui adquirir Magnètics i Clauers Solidaris ho pot fer el dia del Concert Solidari o bé contactant amb l’Instagram de l’Empresa «Manualidades de Madera». Totes les persones que col·laborin amb Angola a través de «Manualidades de Madera», entraran en un sorteig a través del seu Instagram. Tots els donatius que rebrem per als clauers i magnètics aniran destinats a Angola per tal d’acabar el Projecte de la segona fase de l’Escola «Irma Palacios» de Bemfica-Luanda

MOLTES GRÀCIES IRENE I JOSE

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »