L’ONG MANS MERCEDÀRIES SEGUIM AMB EL PROGRAMA DE BEQUES UNIVERSITÀRIES

L’ONG Mans Mercedàries hem pogut continuar amb el nostre Programa de Beques Universitàries i hem pogut donar resposta a tots els estudiants que han sol·licitat el nostre ajut. Això ho hem pogut fer gràcies a persones solidàries que recolzen aquests/es estudiants per mitjà del nostre Programa.

Us volem presentar La Chistine Bochamberi de Nyamira (Kenya). Aquesta noia és filla del Richard, el guarda de nit de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai i ens va fer la sol·licitud d’Estudis Universitaris d’Infermeria, aquest passat estiu quan vam fer el 26è Camp de Treball a Kenya.

La Chistine va començar el 6 de setembre al Kisii National Polytechnic els seus Estudis Universitaris d’Infermeria. Estava molt contenta i agraïda de la possibilitat de fer una carrera Universitària i ha volgut compartir amb nosaltres fotografies dels seus primers dia d’Universitat.

L’ONG Mans Mercedàries agraeix la solidaritat dels padrins i padrines. que de manera molt generosa ajuden a 21 noies i nois de moltes Missions Mercedàries del món.

Amb  aquest programa  estem fent feliços a molts estudiants i les seves famílies i estem ajudant al desenvolupament dels països dels nostres estudiants, que tanta necessitat de personal format tenen.

Us encoratgem a que us poseu en contacte amb nosaltres per poder formar part d’aquest Programa. No és necessari assumir tota la despesa de la beca d’un estudiant, podeu participar amb la quantitat que pugueu, , i entre tots podrem recolzar aquests alumnes.

Quanta més gent participi en aquest Programa, més estudiants podrem recolzar.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

3 Comments

Post a Comment

Translate »