L’ONG MANS MERCEDÀRIES PRESENTA L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA D’ANGOLA’23 A LA SALA D’EXPOSICIONS DEL CÍRCOL DE MARTORELL

L’ONG Mans Mercedàries us convida a l’Exposició Fotogràfica sobre el 29è Camp de Treball Angola’23, del 18 de setembre  al 10 d’octubre al Círcol de Martorell.

En aquesta Exposició Fotogràfica podreu fer un tomb pel Barri de Benfica-Luanda, lloc del Projecte de l’ONG Mans Mercedàries. Podreu veure l’Escola «I rmã Palacios» ja acabada i la seva  inauguració.

També podreu entrar en els tallers de braçalets, jocs, castells, excursions, cinema, balls… que les Voluntàries i Voluntaris del 29è Camp de Treball van dur a terme aquest estiu passat a Kudielela, l’Orfenat que les nostres Mercedàries Missioneres tenen al barri de Vila Matilde-Malanje. I la feina de les nostres Voluntàries sanitàries al «Posto de Saude» que les nostres Mercedàries Missioneres tenen a la Missió de Vila Matilde.

Podreu conèixer el barri de Vila Matilde i també les cataractes de Kalandula i del Kuanza, llocs on vam estar d’excursió amb els Kudielelas. I on els «Xiquets de Kudielela» van tornar a enlairar un dos de quatre.

Trobareu un expositors amb talles artesanals de fusta, teles, collarets, instruments de música d’Angola, que esperem que us agradin molt.

ESPEREM QUE US AGRADADI MOLT LA VISITA

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR  

No Comments

Post a Comment

Translate »