L’ONG MANS MERCEDÀRIES JA TENIM SAMARRETES NOVES

Com cada any, Sayas Esport ens fa a l’ONG Mans Mercedàries un model nou de samarretes. I com tots sabeu tots els donatius que recollim de les samarretes es destinen als projectes de l’ONG Mans Mercedàries.

El Projecte 2021-22 de l’Ong Mans Mercedàries segueix sent la Construcció de la 2a Fase del «Kindergarten Academy School LUTGARDA» d’Ongata Rongai. Tot el que recollirem durant aquest curs serà per construir la segona planta de l’escola, d’aquesta manera tota l’educació primària estarà instal·lada a la primera i segona planta, i l’Educació Infantil a la Planta baixa. El 28è Camp de Treball de l’ONG serà per tant també a Ongata Rongai (Kenya) per fer les mateixes activitats que hem fet aquest estiu amb els nens i nenes de l’escola i del barri i per pintar el segon i últim pis de l’Escola LUTGARDA.

Totes aquelles persones que vulgueu samarretes noves de l’ONG Mans Mercedàries, recordeu que a partir de setembre les tindrem disponibles al Col·legi LA MERCÈ de Martorell i també les podreu trobar a les Fires del Roser de Martorell, a la Fira de Santa Llúcia del Barri Rosanes de Martorell i a la Jornada de l’Escola Oberta de LA MERCÈ de Martorell.

Tots aquests donatius ajudaran al Projecte de l’Escola LUTGARDA.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »