L’ONG MANS MERCEDARIES JA TENIM EL CAVA AMB LA NOVA PLACA DELS 25 ANYS

Com cada any, les Caves Canals Nadal ens fa a l’ONG Mans Mercedàries el Cava-Solidari amb una nova Placa de Cava. I com tots sabeu tots els donatius que recollim del Cava-Solidari es destinen als projectes de l’ONG Mans Mercedàries.

I aquests curs 2023-24 i el proper curs 2024-25 la nova Placa de Cava de l’ONG Mans Mercedàries portaran el Logo dels 25 Anys de l’ONG Mans Mercedàries, ja que el proper 10 de desembre de 2023, l’ONG Mans Mercedàries complirem 25 Anys. Totes aquelles persones que vulgueu Cava-Solidari de l’ONG Mans Mercedàries, recordeu que ens trobareu per la Festa del Roser de Martorell, a la Parada Solidària de l’ONG Mans Mercedàries davant del Círcol i també ens podreu trobar a la Fira de Santa Llúcia del Barri Rosanes de Martorell.

Si no podeu venir a trobar-nos pel Roser o per Santa Llúcia i voleu alguna ampolla o caixa de aquest cava, us podeu adreçar a la porteria de l’Escola LA MERCÈ o podeu trucar a la Montse al 696869824.

Com  tots sabeu tots els donatius que recollim del Cava Solidari,  es destinen als projectes de l’ONG Mans Mercedàries.

Per al proper estiu 2024,  l’ONG Mans Mercedàries prepararem el 30è Camp de Treball a MOÇAMBIC. El Projecte 2023-24 de l’ONG Mans Mercedàries serà a Moçambic, concretament  a Beira, lloc on es troba la Missió i la Casa Provincial de les Mercedàries Missioneres de Moçambic i Kenya.

El Projecte serà l’ampliació de les aules d’estudi que les nostres Mercedàries Missioneres tenen a la Missió. Aquestes aules d’estudi serveixen perquè els nens i nenes, i  les noies i nois del barri puguin tenir un espai per treballar quan surten de l’Escola,  ja que les seves cases són molt petites, i la majoria no tenen ni llum ni aigua, i són espais  on és molt difícil treballar i estudiar. Aquestes aules també serveixen d’espai de trobada per la Pastoral els caps de setmana, i també són espais d’alfabetització d’adults. 

Tot i que el Projecte serà a Beira, començarem el nostre 30è Camp de Treball per Katembe, concretament amb les nenes del «Lar Tiberíades», amb qui farem classes, activitats lúdico-educatives, excursions i sortides a la platja, com fem sempre que l’ONG Mans Mercedàries viatgem a Moçambic.

La segona part del nostre 30è Camp de Treball serà a Beira, on ajudarem a acabar les aules d’estudi, pintarem i decorarem els espais nous.

La tercera part del nostre 30è Camp de Treball serà a N’Kondedzi, a la leproseria, lloc i origen de l’ONG Mans Mercedàries. Allà farem activitats lúdico-educatives amb tota la canalla de la «aldeia» i pintarem totes les parets de la Missió malmeses per les pluges, com ja és tradició cada vegada que l’ONG Mans Mercedàries anem a N’Kondedzi.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »