L’ONG Mans Mercedàries i els alumnes de 4t d’ESO del col·legi LA MERCÈ de Martorell han fet Botiga Solidària a la Fira de Santa Llúcia del Barri de Rosanes de Martorell

Àlbum de fotos

Avui, 15 de desembre, a les 8’30 del matí, les olles d’escudella del Barri de Rosanes començaven a bullir i totes les cuineres i cuiners del barri preparaven l’esmorzar de pa amb tomàquet i botifarra. Molta gent s’apropava a buscar la tassa de xocolata que repartien els xocolaters i les xocolateres de Rosanes.

I es començaven a muntar totes les parades. L’ONG Mans Mercedàries hem posat la parada solidària de samarretes, cava de Nadal i llibres solidaris; i hem penjat l’exposició de fotos del Camp de Treball Moçambic’19.

Els alumnes de 4t d’ESO de la nostra escola han posat la seva parada de coques de Nadal per recollir fons per al viatge de final de curs a Itàlia. Han arribat les parades d’artesania de Nadal, de melmelades i olis, d’arracades i penjolls artesans… i finalment la tómbola del barri. Tot ha quedat muntat i a punt per a rebre la gent del poble que de mica en mica ha anat arribant a Rosanes.

El barri s’ha omplert de gom a gom a les 12 del migdia quan la coral del Barri de Rosanes ha fet el recital de Nadales, molt aplaudides per tothom; s’ha fet cagar el Tió i també el tradicional sorteig de paneres, regals i pollastre de Nadal.

rhdr

Martorell TV ha entrevistat els alumnes de 4t d’ESO que han aprofitat per convidar tothom al Pessebre Vivent del dilluns 16 de desembre, i també a l’ONG Mans Mercedàries que ha felicitat el Nadal a tothom.

Finalment han visitat totes les parades l’alcalde de Martorell i regidors del nostre Ajuntament.

La parada de coques de Nadal de 4t d’ESO s’ha anat buidant a mesura que passava el matí. Tothom comprava les galetes de Nadal, «muffins» i coques que els alumnes havien preparat.

També la parada de l’ONG ha rebut molts donatius transformats en cava, samarretes i llibres solidaris de l’Andreu González Castro i el Daniel López.

Des de l’ONG Mans Mercedàries i el col·legi LA MERCÈ de Martorell volem donar les gràcies a totes les persones que heu visitat les nostres parades del Nadal. I volem felicitar als veïns del barri de Rosanes per la gran Fira de Santa Llúcia que han organitzat, un any més la Fira de Nadal del barri ha estat un èxit.

No Comments

Post a Comment

Translate »