L’ONG Mans Mercedàries ha rebut 682’82 € dels alumnes de 5è de l’Escola Mansuet de Collbató

Avui 19 de juny,  l’ONG Mans Mercedàries ha rebut 682’82 € dels alumnes de 5è de l’Escola Mansuet de Collbató.

El passat dia 6 de juny, l’ONG Mans Mercedàries vam anar al Col.legi Mansuet de Collbató a explicar els orígens de la nostra ONG, quins eren els nostres objectius i fer la xerrada del Camp de Treball d’Angola 18 a totes les nenes i nens de 5è de Primària. Tots els alumnes  van saber de  la nostra ONG igual que en volien conèixer d’altres, per prendre la seva «decisió solidària». Volien donar tot el què havien recollit de la seva Cooperativa Solidària a una ONG.

La classe de 5è de Primària després del seu treball Cooperatiu, va fer un treball d’investigació sobre les diferents ONG… i finalment van decidir fer una votació. La tria de la seva votació va ser la nostra ONG Mans Mercedàries per a la Campanya  AJUDEM MOÇAMBIC, i avui ens han fet lliurament del seu donatiu solidari i també d’un quadre amb fotografies de tots els alumnes de la classe, amb algunes fotografies de nenes i nens de diferents llocs on ha treballat la nostra ONG, i amb una inscripció.

Ha estat un matí molt emocionant, perquè tots els nens i nenes volien explicar el per què havien votat l’ONG Mans Mercedàries. I després d’haver agraït la seva aportació i la seva solidaritat hem quedat que quan tornéssim de Camp de Treball aniríem a la seva Escola per tal de poder explicar el camp de Treball de Moçambic.

A l’entrada de l’Escola diu que el seu Lema és aconseguir la FELICITAT, creiem de debò que tots aquests alumnes ho han aconseguit…. són molt feliços…perquè la millor manera de ser feliç…és fent feliços als altres…i és això el què han aconseguit amb el seu Projecte.

L’ONG també  hem pogut agrair a la directora del Centre la Sra Loreto Pérez aquest donatiu solidari i l’hem pogut felicitar per una tasca educativa tan solidària…. ella ha dit que era cosa sobretot dels nens i nenes  i  també de tot l’equip de professorat de l’Escola.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a les nenes i nens de 5è de Primària de l’Escola Mansuet per la seva Solidaritat, pel seu esforç i sobretot per les seves ganes d’ajudar als que més ho necessiten.

Volem felicitar  les famílies de tots aquests nens i nenes perquè entenem que aquest Projecte d’Escola vincula també les famílies del Centre

I finalment volem felicitar el professorat del Centre i l’Equip Directiu per la seva gran tasca  educativa de Treballar amb Projectes Cooperatius Solidaris, creiem que és la millor manera d’educar… EDUCAR EN LA SOLIDARITAT.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

1 Comment

Post a Comment

Translate »