L’ONG MANS MERCEDÀRIES HA PARTICIPAT A LA II FIRA DEL JOC I LA COOPERACIÓ

ÀLBUM DE FOTOS

Avui dissabte dia 18  de novembre, ha tingut lloc a la Plaça de la Vila  de Martorell i al Carrer Santacana, LA FIRA PER ALS DRETS DELS INFANTS i l’ONG Mans Mercedàries hi hem participat amb la nostra Parada Solidària i el Taller de Braçalets Maasai

La Regidoria d’Infància i la de Cooperació de l’Ajuntament de Martorell ha programat un seguit d’activitats per commemorar, el dia 20 de novembre, Dia dels Drets dels Infants. L’acció central ha estat la FIRA DEL JOC I LA COOPERACIÓ, entre les 11.00 i les 18.00h a la plaça de la Vila de Martorell i al carrer Santacana. Allà s’han fet activitats agrupades per edats.

Aquest dissabte, la Plaça de la Vila  i el carrer Santacana, s’ha omplert de gom a gom amb les Parades Solidàries de les ONGs del nostre poble, i dels tallers que cadascuna de les Entitats de Cooperació ha ofert a les nenes i nens del nostre poble, en motiu del DIA DELS DRETS DE L’INFANT. Moltíssims nens i nenes han participat dels molts tallers i han fet un donatiu a les guardioles Solidàries, repartides per totes les taules dels tallers.

Tothom ha participat de la Gincana Solidària que han preparat des de la Regidoria de Cooperació, amb aquesta gincana, les nenes i nens tenien l’oportunitat de fer preguntes a les diferents ONGs del poble i aconseguien un segell da cada Entitat, un cop finalitzat el joc, obtenien un llapis ecològic amb llavors per poder plantar a casa.

També han visitat les Parades Solidàries i els Tallers Solidaris , el membres del nostre Ajuntament de Martorell, el sr. Alcalde Xavier Fonollosa, la sra. Àngels Soria regidora de Cooperació i la resta de  regidores i regidors del nostre poble.

Al migdia hem fet un dinar a la Plaça de la Vila totes les persones que formàvem part de les diferents ONGs i hem pogut intercanviar experiències, projectes i camps de treball. Hem acabat el dinar ballant tots junts «el Tren de la Alegria» i a la tarda hem continuat els tallers fins les 18h.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar La Regidoria d’Infància i la de Cooperació de l’Ajuntament de Martorell que  ha programat amb tant d’èxit totes aquestes activitats per als Infants, i també volem donar-los les gràcies perquè ens han permès participar en aquesta Fira dels Drets dels Infants amb els nostres Tallers Solidaris.

També volem aprofitar per donar les gràcies a totes les famílies, nenes i nens que han passat per la nostra parada i taller solidari.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »