L’ONG MANS MERCEDÀRIES HA FET LES XERRADES DEL 26è CAMP DE TREBALL DE KENYA’21 AL COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

Com cada any  l’ONG Mans Mercedàries inicia el curs  fent les Xerrades del Projecte del Camp de Treball realitzat a l’estiu, a les quatre  Escoles de la Mercè d’Espanya.

I també com cada any, el mes de febrer, fem les Xerrades a l’Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat, als alumnes d’ Educació Infantil, Educació Primària i ESO.

Els dies 22 i 23 de febrer, els alumnes del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat, han pogut fer un tomb per Kenya. Han conegut les nenes i nens de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai, Escola que s’està acabant de construir i que forma part del Projecte de l’ONG Mans Mercedàries. I també han pogut valorar el gran treball que fan les nostres Mercedàries Missioneres a Kenya.

Tots els alumnes han pogut veure com s’havia pogut construir el primer pis de l’Escola de Kenya gràcies a la generositat de moltes persones solidàries.

També han pogut conèixer totes les activitats i tallers que les Voluntàries i Voluntaris del 26è Camp de Treball hem fet aquest estiu a Ongata Rongai.

Han vist com les nenes i nens de l’Escola i del barri rebien els regals que moltes persones de la nostra Escola de Martorell ens havien donat,

Han pogut comprovar les millores fetes a l’Escola, les aules noves, els dibuixos que Voluntàries i Voluntaris han fet aquest estiu per deixar una Escola plena d’alegria i de colors. I també la nova Aula d’Informàtica, gràcies als 20 ordinadors de segona mà, rebuts de persones molt generoses

Han pogut conèixer el món dels Massai, de com ells preserven la terra i els animals. I han vist molts dels animals de Kenya vivint en llibertat.

També hem aprofitat per donar les gràcies a tots els alumnes del  Col·legi que durant el curs passat van elaborar productes solidaris i van rebre donacions que van servir per a la construcció de l’Escola de Kenya, i a tots els que van fer actes solidaris per recollir fons. I també hem agraït a l’Equip Directiu i a tot l’Equip Docent la seva implicació en tots els actes solidaris de l’Escola.

Al final de cada  Xerrada hem acabat  ballant  cada classe el ball de «Jerusalema», que és el ball que ens ha servit aquest estiu per fer el vídeo de difusió de l’ONG i poder presentar totes les nenes i nens de l’Escola Lutgarda, la gent del Barri d’Ongata Rongai, les «Sisters of Mercy», els treballadors i treballadores, els Masaai …

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »