L’ONG MANS MERCEDÀRIES HA FET LA XERRADA DEL 26è CAMP DE TREBALL DE KENYA’21 AL COL·LEGI LA MERCÈ DE MARTORELL A EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA

Com cada any, el mes de novembre, per celebrar el dia de les Escoles Mercedàries, dia 6 de novembre, l’ONG Mans Mercedàries fem les Xerrades del Camp de Treball de l’ONG que s’ha realitzat a l’Estiu.

Durant aquesta setmana els alumnes d’Educació Infantil i d’Educació Primària del Col·legi la Mercè de Martorell, han pogut fer un tomb per Kenya. Han conegut les nenes i nens de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai, Escola que s’està acabant de construir i que forma part del Projecte de l’ONG Mans Mercedàries i també han pogut valorar el gran treball que fan les nostres Mercedàries Missioneres a Kenya.

Tots els alumnes han pogut veure com s’havia pogut construir el primer pis de l’Escola de Kenya gràcies a la generositat de moltes persones solidàries.

També han pogut conèixer totes les activitats i tallers que les Voluntàries i Voluntaris del 26è Camp de Treball hem fet aquest estiu a Ongata Rongai.

Han vist com les nenes i nens de l’Escola i del barri rebien els regals que moltes persones de la nostra Escola de Martorell ens havien donat,

Han pogut comprovar les millores fetes a l’Escola, les aules noves, els dibuixos que Voluntàries i Voluntaris han fet aquest estiu per deixar una Escola plena d’alegria i de colors. I també la nova Aula d’Informàtica, gràcies als 20 ordinadors de segona mà, rebuts de persones molt generoses

Han pogut conèixer el món dels Maasai, de com ells preserven la terra i els animals. I han vist molts dels animals de Kenya vivint en llibertat.

També hem aprofitat per donar les gràcies a tots aquells alumnes del nostre Col·legi que durant el curs passat van elaborar productes solidaris com mascaretes, braçalets, coques, «muffins»… i en van rebre donacions que van servir per a la construcció de l’Escola de Kenya, i a tots els que van fer actes solidaris per recollir fons.

Al final de cada  Xerrada hem acabat  ballant  cada classe el ball de «Jerusalema», que és el ball que ens ha servit aquest estiu per fer el vídeo de difusió de l’ONG i poder presentar totes les nenes i nens de l’Escola Lutgarda, la gent del Barri d’Ongata Rongai, les «sisters of Mercy», els treballadors i treballadores, els Massai ….

Ara els balls dels nostres alumnes del Col·legi la Mercè de Martorell serviran perquè el proper estiu 2022, quan tornarem a Kenya, en el que serà el 28è Camp de Treball, tota la gent d’Ongata Rongai els puguin conèixer i puguin veure la nostra Escola que el 22 de novembre farà 160 anys.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »