L’ONG MANS MERCEDÀRIES HA FET LA XERRADA DEL 26è CAMP DE TREBALL DE KENYA’21 A L’ESGLÉSIA DE CRIST SALVADOR DE MARTORELL

Avui divendres dia 11 de febrer l’ONG Mans Mercedàries hem fet la Xerrada de Kenya’21 a l’ Església de Crist Salvador de Martorell, per a les noies de Catequesi de Confirmació  i també per a les seves Catequistes.

Tothom ha pogut fer un tomb per Kenya. Han conegut les nenes i nens de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai, Escola que s’està acabant de construir i que forma part del Projecte de l’ONG Mans Mercedàries i també han pogut valorar el gran treball que fan les nostres Mercedàries Missioneres a Kenya.

Les noies  han vist com s’havia pogut construir el primer pis de l’Escola de Kenya gràcies a la generositat de moltes persones solidàries.

També han pogut conèixer totes les activitats i tallers que les Voluntàries i Voluntaris del 26è Camp de Treball hem fet aquest estiu a Ongata Rongai.

Han vist com les nenes i nens de l’Escola i del barri rebien els regals que moltes persones de la nostra Escola de Martorell ens havien donat.

Han pogut comprovar les millores fetes a l’Escola, les aules noves, els dibuixos que Voluntàries i Voluntaris han fet aquest estiu per deixar una Escola plena d’alegria i de colors. I també la nova Aula d’Informàtica, gràcies als 20 ordinadors de segona mà, rebuts de persones molt generoses

Han pogut conèixer el món dels Massai, de com ells preserven la terra i els animals. I han vist molts dels animals de Kenya vivint en llibertat.

Al final de la  Xerrada hem acabat  ballant  el ball de «Jerusalema», que és el ball que ens ha servit aquest estiu per fer el vídeo de difusió de l’ONG i poder presentar totes les nenes i nens de l’Escola Lutgarda, la gent del Barri d’Ongata Rongai, les «sisters of Mercy», els treballadors i treballadores, els Massai… i hem menjat bombons de xocolata que ens han regalat. També ens han regalat una Creu a cadascun de nosaltres, igual que la que reben les nenes de Catequesi de Confirmació

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la Sònia Cremor i a la Tina, les Catequistes, per convidar-nos a l’Església de Crist Salvador per fer la Xerrada de Kenya’21, i també volem donar les gràcies a mossèn Francesc Tirado per deixar-nos les instal·lacions per poder fer la Xerrada de Kenya’21. I aprofitem per felicitar les noies de Catequesi per la seva implicació i el seu interès en la Xerrada.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »