L’ONG MANS MERCEDÀRIES DÓNA LES GRÀCIES A LES 100 BOTIGUES SOLIDÀRIES

Un cop més les Guardioles de les 100 Botigues Solidàries s’han anat omplint de donatius de persones generoses que formen part dels nostres Projectes Solidaris.

Per això l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a les 100 Botigues Solidàries per tenir les nostres guardioles i fer difusió dels nostres Projectes.

Volem agrair a totes les persones que amb el seu donatiu fan que cada any sumi, i sumi molt, l’ajut per a la construcció d’un orfenat, d’un centre de salut, d’una escola…. de quin siguin el Projecte que  l’ONG Mans Mercedàries dugui a terme.

De vegades algú pot pensar que posar que uns cèntims en una guardiola no «treu cap a res», ben al contrari, la suma de molts i molts cèntims fa que cada any, el dia del recompte de Guardioles sigui més gran la recollida solidària, perquè cada vegada creix més la generositat de les persones.

Però aquest juny no farem la recollida de guardioles, les deixarem per al proper 2021, perquè com ja sabeu per causa de la COVID 19 l’ONG Mans Mercedàries no podrem viatjar aquest any a Kenya, i per tant hem pensat de deixar més temps les Guardioles Solidàries a les botigues, perquè la recollida de donatius sigui més gran.

Moltes gràcies botigueres i botiguers, moltes gràcies a totes les persones que poseu el vostre gra de sorra per a Àfrica.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »