L’ONG MANS MERCEDÀRIES DÓNA LES GRÀCIES A L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT PER LA SUBVENCIÓ PER A KENYA.

Un anys més l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha atorgat a l’ONG Mans Mercedàries subvenció de Cooperació per al seu Projecte.

L’ONG Mans Mercedàries teníem com a Projecte des del setembre de 2019 el recollir fons per a la 2a Fase de la construcció de l’escola Lutgarda d’Ongata Rongai (Kenya), que consta de dues plantes per acollir l’Educació Primària, aquestes plantes s’estan construint sobre la planta baixa que es va fer els anys 2015 i 2016 i que des de setembre de 2017 acull les classes d’Educació Infantil. Durant tot aquest curs hem estat fent actes solidaris i hem estat rebent donatius de socis i col·laboradors per tal de començar aquestes obres. L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat com cada any, ens ha atorgat la subvenció des de la Regidoria de Cooperació. Aquest ajut serà enviat  a Kenya de manera que es podrà acabar de condicionar  la primera planta i part de la segona projectada. Malgrat que la construcció està avançada, l’ajornament dels dos Concerts Solidaris a Martorell i dels Concerts Solidaris a les nostres Escoles de Zaragoza i Sant Feliu, ens ha provocat que s’aturessin les obres per manca de diners.

Malgrat  que el Camp de Treball a Kenya amb els voluntaris ha estat ajornat per causa del Covid 19, l’ONG Mans Mercedàries seguim treballant per tal d’aconseguir els fons necessaris per poder acabar l’Escola Lutgarda del barri d’Ongata Rongai de Kenya, durant el 2021.

 Moltíssimes gràcies pel vostre suport  i la vostra solidaritat.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR.

2 Comments

Post a Comment

Translate »