L’ONG MANS MERCEDÀRIES DÓNA LES GRÀCIES A L’AJUNTAMENT DE MARTORELL

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a l’Ajuntament de Martorell, per la subvenció rebuda per a les obres de construcció de la segona fase de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

Un any més el nostre Ajuntament de Martorell ens ha donat el suport econòmic que ens ajuda a poder realitzar els nostres Projectes. Però aquest any, el suport rebut ha estat molt més gran que cap altre any, i per això us donem les gràcies.

Avui dia 16 de maig l’ONG Mans Mercedàries hem signat amb l’ Ajuntament de Martorell un Conveni de Cooperació per tres anys en el que ja està inclosa la subvenció d’aquest any. El Xavier Fonollosa, com a Alcalde de Martorell i el Ton Toset, com a President de l’ONG Mans Mercedàries, han signat tot el Document que representa aquest Conveni.

També la Josefina Cortadella, Mercedària Missionera de Barcelona, ha signat el seu Conveni de Cooperació amb l’Ajuntament de Martorell, per a Angola. Per tot això volem donar les gràcies. També volem agrair tota la dedicació i suport que sempre rebem de la Regidora de Cooperació, la Belén Leiva i de les nostres tècniques de cooperació: la Sílvia Companyó i la Mar Blanco.

Moltes gràcies en nom de les nenes i nens de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai, perquè amb aquest gran suport econòmic podrem tancar teulada de l’Escola.

Moltes gràcies en nom de les Sisters Of Mercy d’ Ongata Rongai,  perquè el vostre suport econòmic recolza el seu Projecte de donar Escola, menjar i seguretat a tota la canalla del barri d’Ongata Rongai.

Moltes gràcies en nom de les famílies del barri d’Ongata Rongai, perquè la  vostra  ajuda permetrà acabar l’Escola per als seus fills i filles.

I moltes gràcies en nom de l’ONG Mans Mercedàries per ser sempre al nostre costat.

MOLTES GRÀCIES AJUNTAMENT DE MARTORELL

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »