L’ONG MANS MERCEDÀRIES DÓNA LES GRÀCIES A L’AJUNTAMENT DE MARTORELL

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a l’Ajuntament de Martorell, per la subvenció rebuda per a les obres de construcció nostre Projecte de la construcció del Centre Educatiu «Irma Maria Abella» al barri de Matacuane-Beira (Moçambic) i per les Beques Universitàries de l’ONG Mans Mercedàries.   

                                                                                                                          Un any més el nostre Ajuntament de Martorell ens ha donat el suport econòmic que ens ajuda a poder realitzar els nostres Projectes, i per això us donem les gràcies. I també volem agrair tota la dedicació i suport que sempre rebem de la nostra tècnica de cooperació, la Sílvia Companyó , la Mar Blanco i tot el seu equip, que ens faciliten la organització de totes les activitats solidàries que duem a terme a Martorell durant tot l’any.  

Agrair també l’ajuda rebuda de la Regidoria de Cultura , dels seus tècnics, el Ricard, el Jaume i tot l’Equip, i del Regidor de Cultura el sr. Sergi Corral.

 Un agraïment especial a l’Alcalde  el sr. Xavier Fonollosa  i a la sra. Àngels Soria, Regidora de Cooperació i participació Ciutadana, que sempre ens ha recolzat i han estat al costat de l’ONG Mans Mercedàries.

Moltes gràcies en nom de totes les persones de Moçambic que han rebut el vostre suport, també moltes gràcies en nom dels estudiants que han rebut ajut per a les Beques Universitàries.

I finalment, moltes gràcies en nom de l’ONG Mans Mercedàries per ser sempre al nostre costat.

MOLTES GRÀCIES AJUNTAMENT DE MARTORELL

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »